1500 TL PSU önerisi

Bütçe
1500 Tl

Hocam aslında PSU'mun fanı bozuldu vantilatör ile mesafa ayarladım öyle soğutuyorum ısınmıyor ancak şu an 1500 TL PSU almak yerine ekran kartı ve işlemciye ayırmak bu durumda daha mı mantıklı sence. Daha sonra da PSU alabilirim elimde 120mm fan var Aerocool ama PSU'ya takmam için de içini açmam gerekiyor şimdi kurcalayıp hepten de bilgisayarı açamamak istemiyorum sence ne yapmalıyım?

@yigitw maalesef soyledigim gibi ben PSU'lardan anlamam. "sadece fani bozulan PSU vantilator ile sogutarak kullanilir mi?" Veya "Nasil psu fani degistirilir?" gibi yeni bir baslik acarsan daha yararli olur. Bir baslik altindaki muhabbet fazla uzayinca yeni kisi etkilesimi dusuyor. Yeni baslik actiktan sonra ileride benzer durumdan yakinan ve internette arama yapan kisiler buraya da denk gelirse diye yeni konuya gonderecek linki de asagida paylasirsan gelecekteki kisiler icin de yararli olur. Bol sans!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…