1500 TL sistem toplama

@rydn Athlon 200GE yerine birkaç lira ekstra vererek 3000G almak daha iyi olacaktır. Ciddiyim, aralarında tek basamaklı rakam fiyat farkı var.

Kasada fan yok.

MSI'ın ucuz anakartları çok hızlı bozuluyor. Ek olarak o anakartta M.2 slotu bile yok.

RAM'ler tek kanal.

Hocam bu sıfır sistemi en ucuz olacak şekilde topladım önerim sıfır değil. Ama ikinci elde dolandırıcılar olabilir diye sıfır topladım.

Hangi şehirde oturuyorsunuz. Ona göre parçalar dizelim.
Fikrimce 1500TL gibi bir bütçeye PSU ille de FSP olacak veya High Power olacak diye bir şart yok. Aerocool da kullanılabilir. Düşük bütçe dostu ve bir tık daha kaliteli diğer markalara göre.

İşlemci:

Anakart:

Ram:

Ekran Kartı:

HDD:

PSU:

Toplam: 1583TL.
Elinizde de 4GB 1333MHz Ram ve kasa olduğuna göre en mantıklı karar bu olacaktır. İşlemci biraz eski fakat hala kötü sayılmaz. 1050'yi rahatlıkla besleyecektir. Kendim kullanıyorum. Yaşadığınız şehri söylemediğiniz için bütün ilanları get koydum. @Samotne Ciasteczka Yanlış bir şey varsa siz de düzeltin hocam. Yardımcı olalım arkadaşa en azından.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı