1500 TL'ye ikinci el sistem önerisi

Hocam niye bu kadar asabisiniz? Size ömrünün kısa olacağını söylüyorum 1 seneye yakın sürede zaten performansı çok düşecektir almadan önce uyarıyorum tamam sağ olun. Bilgi için yazmak yerine dağ ayısı gibi yorum yapmanın sebebi nedir o PC 2 sene gitmez gitse de performansı çok düşer.
Sebebi hevestir. Arkadaş heveslenmiş ve umutlanmış. O kadar kararlı ki, illa ki onu elde edecek. Performansı, hızı, donanımları önemli değil diyor. 1-2 sene oynatsın yeter diyor. Aldığında 3 ay sonra bozulsa da şuanda onu düşünmüyor. Bu kararlılığı takdir edilesi olsa da aynı zamanda kötü bir şey. Bazı şeyler yaşayarak tecrübe edinilmeli, yaşasın ve tecrübe etsin.
 
Sebebi hevestir. Arkadaş heveslenmiş ve umutlanmış. O kadar kararlı ki, illaki onu elde edecek. Performansı, hızı, donanımları önemli değil diyor. 1-2 sene oynatsın yeter diyor. Aldığında 3 ay sonra bozulsa da şu anda onu düşünmüyor. Bu kararlılığı takdir edilesi olsa da aynı zamanda kötü bir şey. Bazı şeyler yaşayarak tecrübe edinilmeli, yaşasın ve tecrübe etsin.

Bence de hocam haklısınız ama 1500 TL yüskek bir miktar onun için en iyisolmasını istiyorum çöpe atması beni mutlu etmez ama yapacak bir şey yok hevesini alsın ondan sonra akıllanır dediğiniz gibi.
 
2. El ve sonrası kullanım için dikkatli olun, satıcılar bilgim yok diye kirli mal satmaya çalışıyorlar daha fazla fotoğraf isteyin.

Güzel vatanımda asgari ücret altında bilgisayar toplamak için insanlar kavga ediyor böyle bir şey olabilirmi ya :).
 

Geri
Yukarı