15000 TL Sistem Toplama

Umarım sorunsuz olur. Arka planda ne yapıp yapamayacaklarını kestirmek zorunda olmadan sorunsuz kartlarla çıkarlarsa piyasaya NVIDIA'da fiyat kırar. Pratikte iyi olurlarsa piyasa da talep ile ödüllendirilirler. Öğrenci iken veya iş hayatına yeni başlamışken yazılım, ince ayar vs. uğraşabiliyordum. Artık sorun yaşamadan veya ayar çekmeden bilgisayarın başına oturup oyun oynamak istiyorum. Bu kriter benim için önemli mesela. RX 480 aldığımda iki buçık yıl boyunca çok çektirdi AMD. Sütten ağzım yandı yani.

Benim de isteğim herhangi bir ayar ile uğraşmadan, forum forum gezip çözüm aramadan rahatlıkla gir, oyna, çık yapabilmek. Hali hazırda MSI GE60 0ND kullanıcısıyım. Bu konuda beni hiç üzmedi. Ama artık eskidi tabii haliyle. Kendisine kıyamadığım için iş vb şeylerde onu kullanmaya devam edip masaüstü toplama kararı aldım. Yoksa aynı fiyat bandında laptop bakıyordum.

Bu kadar mesaj içinde bu işlemcileri öneren sadece sensin. Hep AMD ryzen önerilmiş. Bu önerinin sebebi nedir?
Oyun odaklı istiyorum diyor adam hemen nedir bu sorular yok buradaki herkes amd önermis? ben intel öneriyorum olamazmi? yada amd nin yeni nesil işlemcilerinide bekleyebilir.Oyun odaklı istiyorsa çoklu cekirdek performansına bakarım ben.
Bu kadar mesaj içinde bu işlemcileri öneren sadece sensin. Hep AMD ryzen önerilmiş. Bu önerinin sebebi nedir?
Ben sadece öneri verdim kimin ne önerdiği pek umrumda degil istedigini alabilrsin madem sadece amd ye açıksın git konu başına onu yaz o zaman :D

Oyun odaklı istiyorum diyor adam hemen nedir bu sorular yok buradaki herkes amd önermis? ben intel öneriyorum olamazmi? yada amd nin yeni nesil işlemcilerinide bekleyebilir.Oyun odaklı istiyorsa çoklu cekirdek performansına bakarım ben.

Ben sadece öneri verdim kimin ne önerdiği pek umrumda degil istedigini alabilrsin madem sadece amd ye açıksın git konu başına onu yaz o zaman :D
Oyun odaklı istiyor adam dediğin benim ben istiyorum bu bir. Sadece AMD ye açık değilim şimdiye kadar hiç AMD kullanmadım bu iki. Tabiki Intel önerebilirsin ben sadece sebebini sordum. Artısı şu eksisi şu diyebilirsin bu üç. Gereksiz artistliğe karnımız tok. Ortada cins cins konuşmanı gerektirecek bişey yok. Sadece çoklu çekirdek performansı daha iyi deseydin olup bitecekti. Derdin ne amacın ne? Bu üslupla devam edeceksen daha fazla öneri vermene gerek yok. İyi forumlar
Bende 5000 serisi çıkana kadar beklenemiyorsa 10700K tercih edilmesini mantıklı buluyorum topladığım sisteme bakabilirsiniz.
Topladığınız sisteme baktım. Sadece AMD nin daha iyi olduğuna ikna olmuştum neden Intel diye sordum o kadar. Yeni seriyi bekleyeceğim.

Oyun odaklı istiyor adam dediğin benim ben istiyorum bu bir. Sadece AMD ye açık değilim şimdiye kadar hiç AMD kullanmadım bu iki. Tabiki Intel önerebilirsin ben sadece sebebini sordum. Artısı şu eksisi şu diyebilirsin bu üç. Gereksiz artistliğe karnımız tok. Ortada cins cins konuşmanı gerektirecek bişey yok. Sadece çoklu çekirdek performansı daha iyi deseydin olup bitecekti. Derdin ne amacın ne? Bu üslupla devam edeceksen daha fazla öneri vermene gerek yok. İyi forumlar

Topladığınız sisteme baktım. Sadece AMD nin daha iyi olduğuna ikna olmuştum neden Intel diye sordum o kadar. Yeni seriyi bekleyeceğim.
Sana veya burdaki konu için neden artislik yapayım kardesim şov yapmaya çalışma boş yere...sorduğun sorudaki üslüpluğa bak neden öneriyorsun kardesim intel diye sor burdaki herkes amd derken sen neden intel? böyle sorumu olur ilk once soru sormasını öğren ondan sonra gel forumda konu aç.İyi günler.

Sana veya burdaki konu için neden artislik yapayım kardesim şov yapmaya çalışma boş yere...sorduğun sorudaki üslüpluğa bak neden öneriyorsun kardesim intel diye sor burdaki herkes amd derken sen neden intel? böyle sorumu olur ilk once soru sormasını öğren ondan sonra gel forumda konu aç.İyi günler.
Neden öneriyorsun sorusunun anormalliği nerde? Kardeşim demedim diye mi 😄 kimsenin şov yapmaya çalıştığı yok. Aklı başında her insan böyle soru olmaz dediğin cümlede konunun ne olduğunu anlar. Bir dahakine sizin gibilerinde anlayabileceği şekilde yazarım. İyi günler.

@Slippin Jimmy0 teşekkür ederim. Bu bütçe ile toplanacak en iyi sistem bu mudur? Bir de açıkçası bilgisayarı oyun konusunda çok zorlayacak değilim. Sadece önümüzdeki 8-10 yıl idare etsin istediğim için işimi fazlasıyla görecek bir bilgisayar istiyorum. ( Mevcut PC'm 8 yıl oldu.)

8 Yılı geç 20 yıl daha götürür bu PC.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı