1500TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1500₺

Dosya Ekleri

• IMG_4206.jpeg
    IMG_4206.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4207.jpeg
    IMG_4207.jpeg
    184,3 KB · Görüntüleme: 48
Hocam benim en sevdiğim klavye türü laptop klavyesi. Hiçbir başka klavyede laptop klavyesi kadar hızlı yazamazsınız. Bu yüzden oldum olası mekanikleri sevmem. Mekanik çok daha tepkisel olarak ağır kalıyor bana göre. Hatta düz membran klavyeyi de mekaniğe tercih ederim. Hiç sevemedim. Membranın hissiyatı ve yumuşaklığı bana daha iyi geliyor.

https://www.hepsiburada.com/hp-350-692s8aa-siyah-compact-bluetooth-klavye-pm-HBC0000474XOR Çok fazla araştırmadığım için başka ürün bulamadım (kablolu, enter tuşlu vs). Bu tarz laptop klavyesi gibi klavyeleri tercih ederim. Önerilere açığım dediğiniz için bir önereyim dedim. Belki aklınıza yatar ve radikal bir değişiklik yapıp bu tarz klavyelere yönelirsiniz.

Ben şu an Samsung Trio 500 klavye kullanıyorum. Bluetooth olduğu için USB dongle olanlara göre bir tık ms'i daha yüksektir. Yazarken hiç anlamıyorum ama ms'i. Yine de oyun için alacaksanız Bluetooth önermem. Yazı hissiyatı harika. Başka hiçbir klavyede bu kadar hızlı yazı yazamıyorum çünkü laptop klavyesi.

@Rivai Öneriniz için teşekkür ederim, sessiz olsalar da Laptop tarzlar pek bana göre değil.

Yıllarca laptop kullandığım için masaüstü klavyelerini daha çok seviyorum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı