1500TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1500
Fakat EK75 2 kat daha ucuz eva 7'ye göre o sebeple EK75 daha cazip.

Connectgame sitesinin e-postasına bilgi almak için mail attım. Cumartesinden beri dönmediler :)
gamepower eva 3 almıstım bugün geldi çok memnunum fps oyunlarındada test ettim ben beklediğim performansı fazlasıyla karşıladı şimdide fare arıyorum 1k bütçeye connect gameden alacaktım son 2 3 gündür forumlarda iyi bir site olmadığını anladım

Gamepower eva 3 almıstım bugün geldi çok memnunum FPS oyunlarındada test ettim ben beklediğim performansı fazlasıyla karşıladı şimdi de fare arıyorum 1K bütçeye connect Game'den alacaktım son 2 3 gündür forumlarda iyi bir site olmadığını anladım.

Hocam 4 yıldır kullanıyorum yıpranmadı bile Glorious Model O alın yurt dışında çok ünlü bir mouse eğer markayı bilmiyorsanız, son zamanlarda ülkemizde de ünleniyor.

Gamepower eva 3 almıstım bugün geldi çok memnunum FPS oyunlarındada test ettim ben beklediğim performansı fazlasıyla karşıladı şimdi de fare arıyorum 1K bütçeye connect Game'den alacaktım son 2 3 gündür forumlarda iyi bir site olmadığını anladım.

Eva 3 eva 5 aşağı yukarı aynı fiyatlar bandında eğer alırsam eva 5 alacağım ama EK75 beni çok çekiyor sadece siteye güvenemiyorum.

Hocam 4 yıldır kullanıyorum yıpranmadı bile Glorious Model O alın yurt dışında çok ünlü bir mouse eğer markayı bilmiyorsanız, son zamanlarda ülkemizde de ünleniyor.

Eva 3 eva 5 aşağı yukarı aynı fiyatlar bandında eğer alırsam eva 5 alacağım ama EK75 beni çok çekiyor sadece siteye güvenemiyorum.
connect gameden almayın bende kablosuz fare arıyorum sadece orada buldum diye almayacağım ordan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı