Furkan Borak
Hectopat
Beyaz renklisi de var hocam.....Siyah renk diye belirtmiştim hocam.
Beyaz renkli hocam...
Beyaz renklisi de var hocam.....Siyah renk diye belirtmiştim hocam.
Beyaz renkli hocam...
Siyah arıyorum hocam...Beyaz renklisi de var hocam.....
Tam klavye olursa bu var.
![]()
XTRFY K4 RGB SİYAH TÜRKÇE MEKANİK OYUNCU KLAVYESİ
XTRFY K4 RGB RGB LED AYDINLATMALI MEKANİK OYUN KLAVYESİ • Mekanik anahtarlar ( Kailh Red 80 Milyon )• Özelleştirilebilir RGB aydınlatma• Tam N-anahtar geçişi ve 1000 Hz yoklama oranı• Dayanıklı yapı PRO-SEVİYE KLAVYETÜM SEVİYEDEKİ OYUNCULAR İÇİN.. Major ödüllü klavyelerimizin temel özellikleri...shop.connectgame.com.tr
Kullanmadım ancak switch olarak kailh red kullanıyor, Outume gibi switchlerden çok daha kalitelidir. Klavyede gördüğüm kadarıyla yazılım yok klavye üzerinden yapıyorsunuz RGB ayarını.Bu markayı ilk defa görüyorum hocam siz kullandınız mı?
Siyah renklisi de var kardeşim.Siyah arıyorum hocam...
Bu markayı ilk defa görüyorum hocam siz kullandınız mı?
Keycaplerin çoğu beyaz ama kasa siyah. Full siyah modeli yok.Siyah renklisi de var kardeşim.
Keycaplerin çoğu beyaz ama kasa siyah. Full siyah modeli yok.
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Kargoyu getirme konusunda güvenilir ama garanti yokmuş gibi düşünün belki Dareu'nun global desteği yardımcı olabilir bir sorun olursa.Hocam connect Game sitesi kesin güvenliyse bunu alacağım.
Tek sorun enter tuşu küçük ama olacak o kadar 1K TL sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.