1500TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1500

Hocam bende bu klavyeden var hot swap olmadığı için birkaç tuşu basmamaya başlamıştı lehimle kullanmadığım tuşlarla değiştirdim onun dışında pek bir sıkıntısı yok ama ben de klavye arayışındayım. Klavye sanırım 2-3 yıldır bende.

Hocam böyle bir konu var bir tık gerdi beni ama yine de alacağım galiba.

Hocam böyle bir konu var bir tık gerdi beni ama yine de alacağım galiba.
Gk61 alabilirsin. Bu fiyat bandında süper bir klavye. Bende kullanıyorum memnunum. Kalite olarak klavye ağır bir yapıya sahip tuş hissiyatı çok güzel ışıklandırma da gayet başarılı ve optik switch kullanıyor. Renk olarak bence çok tatlı duruyor almayı düşünebilirsin.

1600 TL alın yabancı ülkeden aldığınız ürünlerin problemi çıkarsa ve uğraşmak istemezseniz elinizde kalır Gamepower pişman etmez

1600 TL alın yabancı ülkeden aldığınız ürünlerin problemi çıkarsa ve uğraşmak istemezseniz elinizde kalır Gamepower pişman etmez
Ha Gamepower ha rampage. Uzak durun su markalardan. Üstelik Bluetooth var oyunda gecikme sorunları yaşatır o fiyata z11 ak680 gibi modeller cok daha iyi olur.

hocam 1600 çok 1 sene sonra kullanmayacağım idareten alıyorum. Ve Gk 61 çok küçük klavye %80 olması şart

Ha Gamepower ha Rampage. Uzak durun su markalardan. Üstelik Bluetooth var oyunda gecikme sorunları yaşatır o fiyata Z11 AK680 gibi modeller cok daha iyi olur.

Kablosuz alırsam kablolu kullanacağım.

Ha Gamepower ha Rampage. Uzak durun su markalardan. Üstelik Bluetooth var oyunda gecikme sorunları yaşatır o fiyata Z11 AK680 gibi modeller cok daha iyi olur.

Yok öyle bir şey Rampage'de haklısınız fakat Gamepower kötü bir marka değil 5 kere farklı klavyesini deneyimledim FPS oyunlarındada hikaye oyunlarındada günlük kullanımdada hiçbir problem yaşamadım.

Yok öyle bir şey Rampage'de haklısınız fakat Gamepower kötü bir marka değil 5 kere farklı klavyesini deneyimledim FPS oyunlarındada hikaye oyunlarındada günlük kullanımdada hiçbir problem yaşamadım.

Bende gamepowera söylenenlerin ezber sözler olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı