DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Beyaz 75 lik ama pişman etmezMerhaba artık klavye için konu okumaktan yoruldum. Siyah renkli %80 klavye arıyorum Gamepower Eva 7 düşünüyordum fiyatı uçmuş. Teşekkürler.
Rampage Kb-r28 Blade Plus Siyah/gümüŠGökkuÅaÄı Aydınlatmalı Türkçe Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol mekanik RGB ayarlanabilir Rampage klavye.
RGB değil hocam bu rainbow.Rampage Kb-r28 Blade Plus Siyah/gümüŠGökkuÅaÄı Aydınlatmalı Türkçe Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol mekanik rgb ayarlanabilir rampage klavye
Rampage Kb-r28 Blade Plus Siyah/gümüŠGökkuÅaÄı Aydınlatmalı Türkçe Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol mekanik RGB ayarlanabilir Rampage klavye.
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Beyaz 75'lik ama pişman etmez.
![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Beyaz renkli hocam...Dareu EK75 öneririm muhteşem ötesi bir klavye. Fazlasıyla memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.