Evet biliyorum bu konuya herkes Aula F75 yazacak ama yazmayın arkadaşlar, 1500TL bütçem var ve Aula'nın stoka girmesini bekleyemeceğim onun kalitesine yakın bu bütçeye uygun bir klavye var mıdır?
Temu'da magegee diye bir markanın çok yüksek puanlı olduğunu gördüm iyiye de benziyor bu markayı kullanan birisi varsa dönüş yapabilir mi nasıl olduğuna dair?
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Satıcı pek güvenilir durmuyor ama Temu'dan al sat yapıyor olabilirler.
![]()
Aula F75 2.4G Draadloos/Bluetooth/Bedrade Gaming Mechanische Toetsenbord Rgb Aangepast 75% Lay-Out Oem Profiel Pakkingsstructuur - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Alınır.1800 TL çok öven gördüm. Biraz araştırıp düşünebilirsiniz güzel bence.
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
1800 TL çok öven gördüm. Biraz araştırıp düşünebilirsiniz güzel bence.
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Hocam klavyede kablosuza ne gerek var? Mouse gibi oynatmıyorsunuz ki. Aula F75 kullanıyorum aldığımdan beri bir kere bile Wireless moda çekmedim.Kablosuz gerekli hocam, şu an kullandığım kablolu kablosuza geçmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.