150TL yayın için mikrofon önerisi

Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Arkadaşlar yayın yapmayı düşünüyorum oyun oynayacağım ve video kaydı yapacağım canlı olarak.
150TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum.

BM-800 aldım fakat sesi çok az ve uzaktaymış gibi aldığını söylüyorlar arkadaşlarım.

Bana sesi tok tutan dış sesi(klavye-mouse tık sesi) almayan mikrofon önerebilecek var mı ?

BM-800 arkadaşlarımda var ve öyle bir sorunla karşılaştıklarını görmedim şaşırtıcı. Bu fiyattaki mikrofonlarda sanırım dip sesten kurtulmak zor. Onun için yayının arkasında kısık sesle bir müzik açabilirsiniz. Onun haricinde Oyun Yayıncılığı İçin En İyi Mikrofonlar - Technopat bu konuyu inceleyebilirsiniz. 150 TL'ye bulabileceğinizi sanmıyorum ama yine de deneyin şansınızı.

BM-800 arkadaşlarımda var ve öyle bir sorunla karşılaştıklarını görmedim şaşırtıcı. Bu fiyattaki mikrofonlarda sanırım dip sesten kurtulmak zor. Onun için yayının arkasında kısık sesle bir müzik açabilirsiniz. Onun haricinde Oyun Yayıncılığı İçin En İyi Mikrofonlar - Technopat bu konuyu inceleyebilirsiniz. 150 TL'ye bulabileceğinizi sanmıyorum ama yine de deneyin şansınızı.
Sesimin çok uzaktan geldiğini söylüyorlar ve mikrofon sesimi alması için dibinde yüksek sesle konuşmak zorundayım.
Yayın yaparken klavyeden ses gitmesin diye çektiğimiz çile.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı