154 bin ile bölüm tavsiyesi

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
YKS 2024 sözelde 4414'cü oldum. Eşit ağırlıkta iste 154.142'nci oldum. Şu an benim aklımda tarih okumak var. Üniversite olarak ise sıralamama uygun en iyi üniversitenin İstanbul Üniversitesi olacağını düşünüyorum. Sizin de tavsiyelerinizi duymak isterim. Bana üniversite tavsiyesi verir misiniz? Hatta bölüm tavsiyesi de olabilir.

YKS 2024 sözelde 4414'cü oldum. Eşit ağırlıkta iste 154.142'nci oldum. Şu an benim aklımda tarih okumak var. Üniversite olarak ise sıralamama uygun en iyi üniversitenin İstanbul Üniversitesi olacağını düşünüyorum. Sizin de tavsiyelerinizi duymak isterim. Bana üniversite tavsiyesi verir misiniz? Hatta bölüm tavsiyesi de olabilir.

Eşit ağırlıktan mı sözelden mi tavsiye istiyorsunuz? Hangi bölümler sizin için uygun?

Eşit ağırlıktan mı sözelden mi tavsiye istiyorsunuz? Hangi bölümler sizin için uygun?
Ben sözel düşünüyorum. Ben şu anlık sözelden sadece Tarih, eşit ağırlıktan İşletme ve Uluslararası İlişkiler düşündüm. Siz değerli Technopat Sosyal halkının bölüm tavsiyelerine de açığım. Ayrıca onaylayan moderatör abi bari sözel sıralamasını yaz ya bunu yazınca sanki çok düşük sıradaymışım gibi oldu :D.

Sözelde ODTÜ tarzı yerler geliyor ise yazın hocam 4 bin sıralama yapmışsınız zaten EA 150 binden pek bir şey olmaz bence YBS falan okunmayacaksa.

Ben sözel düşünüyorum. Ben şu anlık sözelden sadece Tarih, eşit ağırlıktan İşletme ve Uluslararası İlişkiler düşündüm. Siz değerli Technopat Sosyal halkının bölüm tavsiyelerine de açığım.

Tarih okuyup ne olmayı planlıyorsunuz doktora falan mı yapmak hedefiniz eğer öyle bir hedefiniz yok ise okul öncesi ya da özel eğitim yazın atamaları yüksek.

Sözelde ODTÜ tarzı yerler geliyor ise yazın hocam 4 bin sıralama yapmışsınız zaten EA 150 binden pek bir şey olmaz bence YBS falan okunmayacaksa.
Elbette Boğaziçi, ODTÜ gibi üniversiteleri yazacağım ama sıralamaları biraz fazla yüksek. Ben sıralamama göre gelebilecek en iyi üniversitenin İstanbul Üniversitesi olduğunu düşündüm YÖK Atlasa göre.

Ben sözel düşünüyorum. Ben şu anlık sözelden sadece Tarih, eşit ağırlıktan İşletme ve Uluslararası İlişkiler düşündüm. Siz değerli Technopat Sosyal halkının bölüm tavsiyelerine de açığım. Ayrıca onaylayan moderatör abi bari sözel sıralamasını yaz ya bunu yazınca sanki çok düşük sıradaymışım gibi oldu :D.

Sözelden Tarih bölümü yazacaksan Türk tarih kurumu burs veriyor ona da başvur 😀
Onun dışında tarihte yüksek lisans yapmazsanız iş açısından pek tatmin edeceğini sanmıyorum.

Elbette Boğaziçi, ODTÜ gibi üniversiteleri yazacağım ama sıralamaları biraz fazla yüksek. Ben sıralamama göre gelebilecek en iyi üniversitenin İstanbul Üniversitesi olduğunu düşündüm YÖK Atlas'a göre.

Hedefiniz kendi şehirinizde mi okumak yoksa başka bir şehirde mi İstanbul Üniversitesi'de fena bir üniversite değil güzel bir üniversite Türkiye'de okunacak Top 10 üniversiteye net girer eğer düşünüyorsanız ve geliyorsa yazın gitsin bende sözelde 240 bin yaptım ama benim stajım falan vardı hocam meslek öğrencisiydim bu sene işte hedefim sözelde ilk 1000 size başarılar şimdiden.

Sözelden Tarih bölümü yazacaksan Türk tarih kurumu burs veriyor ona da başvur 😀
Onun dışında tarihte yüksek lisans yapmazsanız iş açısından pek tatmin edeceğini sanmıyorum.
Yüksek Lisans düşünüyorum bende zaten. Teşekkür ederim.

Hedefiniz kendi şehirinizde mi okumak yoksa başka bir şehirde mi İstanbul Üniversitesi'de fena bir üniversite değil güzel bir üniversite Türkiye'de okunacak Top 10 üniversiteye net girer eğer düşünüyorsanız ve geliyorsa yazın gitsin bende sözelde 240 bin yaptım ama benim stajım falan vardı hocam meslek öğrencisiydim bu sene işte hedefim sözelde ilk 1000 size başarılar şimdiden.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bursada yaşıyorum. Uludağ Üniversitesi iyi bir üniversite ama bu kadar iyi sıralama yapmışken heba etmek cazip gelmiyor. Ailem ise Bursada oku ne yapacaksın dışarılarda burada kolay okursun kafasında.

Hocam mevcut sıralamanızda sozelden tarih okumak en mantıklısı diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı