154cm boy ve 45 kilo nasıldır?

Mehmet Efe0

Kilopat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben 2005 Ekim doğumluyum ve lise 1 öğrencisiyim. Boyum 154cm kilom ise 43-45 arasında olması gerekiyor. Ayaklarım isr boyuma ve kiloma göre büyük 42 numara son 1 yılda 8-9cm boy attığımı söyleyebilirim. Sizce aşırı derecede kısa ve zayıf mıyım? Kaç kere doktora gittim destekleyici bazı şeyler verdiler. Çok yemek seçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boy ve kilon gerçekten düşük ama bende inanıyorum uzucağına. Ergenliğe girdin mi? Mesela ben 6. sınıf civarlarında ergenliğe girmiştim 165’dim 6. sınıfta. Şuan 9. sınıftayım 171’im :(

Ben 2005 Ekim doğumluyum ve lise 1 öğrencisiyim. Boyum 154cm kilom ise 43-45 arasında olması gerekiyor. Ayaklarım isr boyuma ve kiloma göre büyük 42 numara son 1 yılda 8-9cm boy attığımı söyleyebilirim. Sizce aşırı derecede kısa ve zayıf mıyım? Kaç kere doktora gittim destekleyici bazı şeyler verdiler. Çok yemek seçiyorum.
Bazı şeyler genetik olabiliyor dostum. Baban ve annen kısa ise bu çok etkili. Benim babam uzun fakat annem kısa ona rağmen 10.sınıfta 1.83'tüm. O yüzden kafana çok takma dostum. Fakat Baban ve annen uzun sen hala kısaysan bir sıkıntı var demektir. Doktorun verdiği ilaçlara, destekleyicilere devam et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı