Çok teşekkür ederim hocam çok sağ olun valla gece gece mutlu ettiniz.Yok hocam 5-6k falan artması mümkün değil, artsa bile başka sistem öneririm. H.O. şimdiden
Asus vg249q1a 165 hz ips 3700'e almıştımHocam bu arada monitörünüzün marka-model'i nedir? Meraktan soruyorum.
ooo gayet iyi o zaman valllaR5 3600 ile Valorant'ta 300 üstü FPS alıyordum 5600 geçince 400-500 arasına çıkmıştı. R5 5500 ile ortalama aynı(3600 ile) FPS'yi verir.
Yeterli olur monitörüm ya çok memnunum.Hocam bu arada monitörünüzün marka-model'i nedir? Meraktan soruyorum.
Çok teşekkür ederim hocam çok sağ olun vallahi gece gece mutlu ettiniz.
ASUS VG249Q1A 165 Hz IPS 3700'e almıştım.
Ooo gayet iyi o zaman vallla.
Yeterli olur monitörüm ya çok memnunum.
Şuan o monitör 4,5k.Çok teşekkür ederim hocam çok sağ olun valla gece gece mutlu ettiniz.
Asus vg249q1a 165 hz ips 3700'e almıştım
ooo gayet iyi o zaman vallla
Yeterli olur monitörüm ya çok memnunum.
Yeter yeter ya 165 hz bir bilgisayarım satılsın direk telefonu satıp o 4060lı sisteme konacağım hayallerim ya gerçekten adam akıllı oyun oynayamıyorum ultralardaEn kötü ileride yetmediği zaman değiştirebilirsin işlemciyi satıp ama yeteceğini düşünüyorum.
İyi günler şimdiden, sizlere de hayırlı uğurlu olsun.Şuan o monitör 4,5k.Birşey değil hocam iyi günler size.
![]()
Hocam merak etmeyin o güzelimmonitörü satmayın sakın. Her türlü zarara girersiniz haberiniz olsun.Yeter yeter ya 165 hz bir bilgisayarım satılsın direk telefonu satıp o 4060lı sisteme konacağım hayallerim ya gerçekten adam akıllı oyun oynayamıyorum ultralarda
İyi günler şimdiden, sizlere de hayırlı uğurlu olsun.
Hocam merak etmeyin o güzelimmonitörü satmayın sakın. Her türlü zarara girersiniz haberiniz olsun.
Evet bende şaşırdım.Bu sefer biraz geç kaldın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.