Kasa ve RAM'lerinizi değiştirip. İşlemcinizi İ9 9900K Veya Ryzen 7 3700X yaparsanız tadından yenmez. Tabi AMD geçerseniz yine Anakart değişeceksiniz VS o yüzden İ9 9900K tercih edebilirsiniz.Arkadaşlar 16.000 bütçe ile sistem oluşturdum kendim, bu sistemi alacağım. Sizce uygun olmayan parça var mı?
kasamı bende fazla beğenmedim acaba önerebileceğiniz marka var mıKasa ve RAM'lerinizi değiştirip. İşlemcinizi İ9 9900K Veya Ryzen 7 3700X yaparsanız tadından yenmez. Tabi AMD geçerseniz yine Anakart değişeceksiniz VS o yüzden İ9 9900K tercih edebilirsiniz.
Çok fazla gösteriş aramıyorsanız Coolermaster MB511 işinizi görecektir.kasamı bende fazla beğenmedim acaba önerebileceğiniz marka var mı
i9 sistemi oluşturmuştum ilk başta ama 16k barajını aştığı için yapamadımÇok fazla gösteriş aramıyorsanız Coolermaster MB511 işinizi görecektir.
Bence siz isteklerinizi buradakilere söyleyin sizin için en iyisini toplarlar veya ben 2-3 saat içerisinde düzenler size gönderirim. İsteklerinizi tam olarak söyleyin.i9 sistemi oluşturmuştum ilk başta ama 16k barajını aştığı için yapamadım
ben konu açmıştım ama yanıt alamadım,Bence siz isteklerinizi buradakilere söyleyin sizin için en iyisini toplarlar veya ben 2-3 saat içerisinde düzenler size gönderirim. İsteklerinizi tam olarak söyleyin.
Arkadaşın önerdiği sistem gayet iyidir. Hocam ekran kartı RTX 2080 Super yapılabilirmi?MSI GeForce RTX 2080 VENTUS 8G V2 RTX2080 8GB GDDR6 256B (1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI GeForce RTX 2080 VENTUS 8G V2 RTX2080 8GB GDDR6 256B (1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
![]()
Intel Coffee Lake İ9 9900k 5.0ghz 1151 16m Fansız Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel Coffee Lake İ9 9900k 5.0ghz 1151 16m Fansız arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Msi Meg Z390 Ace Soket 1151 DDR4 M.2 USB3.1 RGB ATX Anakart incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!m.trendyol.com
![]()
Cooler Master MasterBox MB511 MCB-B511D-KANN-STU ATX Pencereli Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Thermaltake Smart 700W 80+ 12cm RGB Led Fanlı PSU Fiyatı
Thermaltake Smart 700W 80+ 12cm RGB Led Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW 500GB 3500MB/3300MB/s NVMe M2 SSD Disk - incehesap.com
Gayet güzel sistem oldu bütçeni 300-400tl arttırarak alabilirsin.AOC E2270SWHN 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD Led Monitör Fiyatı
AOC E2270SWHN 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD Led Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.