16.000 TL Sistem Önerisi

1FPS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 16.000 bütçe ile sistem oluşturdum kendim, bu sistemi alacağım. Sizce uygun olmayan parça var mı?

Dosya Ekleri

• SİSTEM.PNG
    SİSTEM.PNG
    27,5 KB · Görüntüleme: 88
  • SİSTEMM.PNG
    SİSTEMM.PNG
    27,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 16.000 bütçe ile sistem oluşturdum kendim, bu sistemi alacağım. Sizce uygun olmayan parça var mı?
Kasa ve RAM'lerinizi değiştirip. İşlemcinizi İ9 9900K Veya Ryzen 7 3700X yaparsanız tadından yenmez. Tabi AMD geçerseniz yine Anakart değişeceksiniz VS o yüzden İ9 9900K tercih edebilirsiniz.

Bence siz isteklerinizi buradakilere söyleyin sizin için en iyisini toplarlar veya ben 2-3 saat içerisinde düzenler size gönderirim. İsteklerinizi tam olarak söyleyin.
ben konu açmıştım ama yanıt alamadım,
tam olarak rgb sistem istiyordum topladığım sistem neredeyse full rgb idi.
16k barajım vardı ama biraz aşabiliriz ve takıldığım taraf kasa ve psu tarafıydı.
Anakart olarak seçtiğim kart ekran kartım ile rgb konusunda Mystic Light ile uyumlu ram falanda değiştirmem geriye kalan parçaları değiştirebiliriz.

Gayet güzel sistem oldu bütçeni 300-400tl arttırarak alabilirsin.

Gayet güzel sistem oldu bütçeni 300-400tl arttırarak alabilirsin.
Arkadaşın önerdiği sistem gayet iyidir. Hocam ekran kartı RTX 2080 Super yapılabilirmi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı