16 GB iPhone 6S vs 32 GB iPhone 6

IPhone'yi satıp üstüne 1.5 2K para koyup daha iyi bir Android telefon alabilirsiniz Hepsiburada eskiyi yenile kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Zaten eskiyi yenile ile P Smart 2019 cihazımı satıp bunlardan birini almayı düşünüyorum. 2000 teklif verdi telefonuma. Ama eğer olursa sahibindende 2300'e koydum. Uçuk bir fiyat olsa bile alan çıkar diye zaten pazarlık payı da var. Ayrıca 2. el alırsam iPhone 6S i güvenemiyorum ya o yüzden yenilenmiş almaya çalışacağım. Maalesef üstüne para ekleme şansım da yok şimdilik. Zaten telefonu 6 7 ay kadar kullanmak için alacağım. Spotify dışında pek kullandığım uygulama yok ve iPhone 6 desteklemiyormuş sanırım. Eğer onu çözmenin bir yolu varsa iPhone 6 alacağım.

iPhone 6 ile 6S arasında epey farklar var. Her şeyden önce bugünün standartlarını belirleyen 16 nm üretim sürecine sahip Apple A9 işlemci var. NVMe standardı kullandığı için hız olarak hemen hemen güncel modellerden pek farkı yok. 3D touch, taptic Engine motoru, 7000 alüminyum kasa, derken derken uzar gider. iOS 15 aldı, bununla beraber uygulama desteği hala geniş. iPhone 6'nın iOS 12'de kalmış olması ciddi bir sorun.

Zaten eskiyi yenile ile P Smart 2019 cihazımı satıp bunlardan birini almayı düşünüyorum. 2000 teklif verdi telefonuma. Ama eğer olursa sahibindende 2300'e koydum. Uçuk bir fiyat olsa bile alan çıkar diye zaten pazarlık payı da var. Ayrıca 2. el alırsam iPhone 6S i güvenemiyorum ya o yüzden yenilenmiş almaya çalışacağım. Maalesef üstüne para ekleme şansım da yok şimdilik. Zaten telefonu 6 7 ay kadar kullanmak için alacağım. Spotify dışında pek kullandığım uygulama yok ve iPhone 6 desteklemiyormuş sanırım. Eğer onu çözmenin bir yolu varsa iPhone 6 alacağım.

Sadece Spotify kullanacaksan alabilirsin kurmak için çeşitli yöntemler var ve sorunsuz çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı