yomraliahmet
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Yazılımla uğraşıyorum, retina ekran + büyük ekran + 16 RAM + 500 SSD bana fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum.
2. elde riske girerek, 2015 modeline 7 bin, 2016 modeline 10 bin civarı vermek hiç akıllıca gelmiyor.
www.pt.com.tr
Bu cihazı alsam(öğrenci indirimli) en kötü senaryo, atıyorum 3 ay sonra acil paraya ihtiyacım oldu. Kaça satabilirim?
Yazılımla uğraşıyorum, retina ekran + büyük ekran + 16 RAM + 500 SSD bana fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum.
2. elde riske girerek, 2015 modeline 7 bin, 2016 modeline 10 bin civarı vermek hiç akıllıca gelmiyor.

Apple Mac MVVL2TU/A MacBook Pro 16 inç Touch Bar 2.6GHz 6C i7 16GB RAM 512GB SSD Gümüş MVVL2TU/A
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı MacBook Pro 16 inç Touch Bar 2.6GHz 6C i7 16GB RAM 512GB SSD Gümüş MVVL2TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
Bu cihazı alsam(öğrenci indirimli) en kötü senaryo, atıyorum 3 ay sonra acil paraya ihtiyacım oldu. Kaça satabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: