16 Mbps İnternetin 450Kbps İndirme Hızı Olması

Hat değerleriniz iyi durumda ve 50 MBPS hız destekliyor ise 5-6 MB/S indirme hızı almanız gerekiyor. Büyük ihtimal ile siz 50 MBPS hız olan paket aldınız. Ancak TT altyapısı kullanıyorsunuz bu TT altyapısı'da en fazla 24-25 MBPS hız veriyor. Sizin indirme hızınız bu yüzden 2,5-3 MB/S indirme hızı alıyorsunuz.
Dostum ne saçmalıyorsun. Ben 2.5mb/s hız falan alıyorum demedim. 50mbps kullanıyorum ve hızım 5.5-6.5mb/s. Upload ise 85-90 mbps.

Dostum ne saçmalıyorsun. Ben 2.5mb/s hız falan alıyorum demedim. 50mbps kullanıyorum ve hızım 5.5-6.5mb/s. Upload ise 85-90 mbps.
Ben @KırAtlıLiberal a aldığı hız ve indirme orantısı hakkında bilgi verdim. Daha sonra siz benim mesajımı sanki sizdede aynı sorun var gibi cevapladığınız için sizede yukarıdaki cevabı yazdım.
Screenshot_2019-05-07-16-48-05-809~2.png

benim İnternet paketim 16 Mbps. ama oyun oynarken 1000 ms'ye çıkıyor 1 haftadır adam akıllı oyun oynayamadım, yardımcı olur musunuz?

Sorun yaşadığım oyunlar:

Rainbow six siege (West EU)
Battlefield 5 (EU)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı