16 Mbps internetin Hat Değerleri

16Mbps ADSL kullanıyorum. TürkNet'in sitesinden sorguladığımda hattımın 75Mbps'e kadar desteklediğini gördüm. Sonra modem arayüzünden baktım ve yaklaşık 20Mbps'e kadar desteklediğini gördüm. Hat değerlerimi atıyorum. Biri beni aydınlatırsa sevinirim.

hat.PNG

16Mbps ADSL kullanıyorum. TürkNet'in sitesinden sorguladığımda hattımın 75Mbps'e kadar desteklediğini gördüm. Sonra modem arayüzünden baktım ve yaklaşık 20Mbps'e kadar desteklediğini gördüm. Hat değerlerimi atıyorum. Biri beni aydınlatırsa sevinirim.

Eki Görüntüle 531563
Hattınız 20Mbps destekliyor. Büyük ihtimalle Türknet başka bir VDSL saha dolabındaki alabileceğiniz hızı verdi size.

Tüm bilgiler alıntıda yok ama tahminen yorum yapayım.

Hat modunuz ADSL2+ olduğu için 22 Mbps gösteriyordur. Çünkü ADSL2+'nın teknik limiti 24 Mbps.

Bu nedenle ulaşılabilir hız 75 Mbps çıkmıyor. 22 çıkıyor.

Milleni.com üzerinden hız sorgusu yapın. Orada çıkan değerler %90 doğru oluyor. TT'nin verilerini kullanıyor.

Tüm bilgiler alıntıda yok ama tahminen yorum yapayım.

Hat modunuz ADSL2+ olduğu için 22 Mbps gösteriyordur. Çünkü ADSL2+'nın teknik limiti 24 Mbps.

Bu nedenle ulaşılabilir hız 75 Mbps çıkmıyor. 22 çıkıyor.

Milleni.com üzerinden hız sorgusu yapın. Orada çıkan değerler %90 doğru oluyor. TT'nin verilerini kullanıyor.
Evet hattım ADSL2+.
Milleni.com'dan daha önce yapmıştım. Orası da 75MBPS gösteriyor.
Hocam direk bu siteden sorgula bu site hem port durumunuda veriyor
Bu site de 75MBPS VDSL 2 gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı