Genetik. Yiğeninize söyleyin spora gitsin, boyu kısa olduğu için güzel vücüt gelişimi olur
Çok fazla dert ediyorsa çareside var, öder parasını yaptırır.
Evet. Ben iş stresini atmak için hafta sonları biraz geç saatlere kalıyorum fakat onun bir düzen kurmasını istiyorsa geç saatlere kalmaması gerek. Zaten büyüme hormonları gece saatlerinde salgılanıyor. geç saatlere kalırsa büyüme hormonlarından faydalanamaz.
Sıkıntı değil de, cep yakan cinsten. Kemiğe ek yapmıyorlar sonuçta kemiği kırıp arasını açarak kemiğin kendini onarması bekleniyor. Tam onarmaya yakınken milim milim arasını açmaya devam ediyorlar ve boyu uzamış oluyor.
Sıkıntı değil de, cep yakan cinsten. Kemiğe ek yapmıyorlar sonuçta kemiği kırıp arasını açarak kemiğin kendini onarması bekleniyor. Tam onarmaya yakınken milim milim arasını açmaya devam ediyorlar ve boyu uzamış oluyor.
Kemiği falan kesiyorlar ya hocam illaki kolunuz kirildiysa bilirsiniz kışın ağrı yapar öyle sorunlar olabilir, çok bilgim yok belki olmaz ama ben kendi adıma yapmam şahsen kendi ileride de takıntı yaparsa yaptırır belki bilemiyorum.
Kemiği falan kesiyorlar ya hocam illaki kolunuz kirildiysabilirsiniz kışın ağrı yapar öyle sorunlar olabilir, çok bilgim yok belki olmaz ama ben kendi adıma yapmam şahsen kendi ileride de takıntı yaparsa yaptırır belki bilemiyorum.
Ellerimde yaralarla yağmurun altında basketbol oynardım 1-2 saat. D vitamini, B12 ve C vitamini takviyesi aldım. Günde yarım litreye kadar süt içiyordum. Ayrıca benim babam da geç uzamış. Ben hep düzenli olarak yılda 5-6cm civarı uzadım. Basketbol boy uzatmaz, sadece genetiğindeki sınıra ulaşmasını sağlar. Genetiğinde 1.80 olmak varsa üstüne geçemez. 11 Yaşında boyum 1.37 falandı okulda ölçülmüştü. Hep düzenli uzadım yani, bir anda atılım olmadı. @Ali_Bey378 Eğer ''yeğeniniz'' olarak bahsettiğiniz kişi sizseniz utanmanıza gerek yok, kimse sizi yargılamaz.