16 yaşında 1.65 boy normal mi?

Hocam büyük ölçüde genetikle alakalı. Milyonlarca olasılık arasından uzun olmanız doğal. Çevresel etkenlerde önemli tabi ama bir genetik kadar değil.
Bilmiyorum hocam. Benim kuzenlerimin çoğunun ailesinin boyları kısa fakat kendilerinin boyları uzun. Bizim sülalede sıkıntı var herhalde.

Hocam benim de babam 178 benim de amacım 175 falan gibi ya da onun gibi 178 olmak, bunlar dışında ev falan sağlamsa barfiks çekebilir faydası olur bence, bizim ev sağlam değil yapamıyorum ben :D
barfiks kişiyi esnettiği için geçiçi süreliğine bir uzama olur. Bence çok işe yaramaz.

Hocam büyük ölçüde genetikle alakalı. Milyonlarca olasılık arasından uzun olmanız doğal. Çevresel etkenlerde önemli tabii ama bir genetik kadar değil.

İkisi de etkilidir hocam bence tamamen genetiğe bağlamak da mümkün değil tamamen çevresel faktöre de ve herkeste genetik aynı ölçüde etkili olacak diye de bir şey yok ailesi 160 olup 190 olanlar var

Ben ona 10 diyeyim o zaman işi gücü ne 1 e kadar oturacak yatsın uyusun
Haklısınız sizde fakat onlarda bir durumda haklılar. Ben iş için sabah 6'da kalkıyorum. Ve erken kalktığımdan dolayı eve gelince yorgun olduğumdan erken yatıyorum. (10 gibi) Fakat hafta sonu olunca bu yorgunluğu atmak için yaklaşık 12 saat uyuyorum ve buda demek oluyor ki 11'de uyanıyorum. Sonuç olarak geç kalktığım için bu sefer de geç yatıyorum. Ve hafta sonu uyku düzenim bozuluyor ve toparlamak zor oluyor. Onlarda öğrenci ve aynı şeyleri yaşadığından hafta sonları uyku düzenleri bozulabilir.

Genetik. Yiğeninize söyleyin spora gitsin, boyu kısa olduğu için güzel vücüt gelişimi olur 😀
Çok fazla dert ediyorsa çareside var, öder parasını yaptırır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısınız sizde fakat onlarda bir durumda haklılar. Ben iş için sabah 6'da kalkıyorum. Ve erken kalktığımdan dolayı eve gelince yorgun olduğumdan erken yatıyorum. (10 gibi) Fakat hafta sonu olunca bu yorgunluğu atmak için yaklaşık 12 saat uyuyorum ve buda demek oluyor ki 11'de uyanıyorum. Sonuç olarak geç kalktığım için bu sefer de geç yatıyorum. Ve hafta sonu uyku düzenim bozuluyor ve toparlamak zor oluyor. Onlarda öğrenci ve aynı şeyleri yaşadığından hafta sonları uyku düzenleri bozulabilir.
Haklısınız valla hocam da düzene oturtmak zorunda bazı şeyleri istiyorsa

Haklısınız valla hocam da düzene oturtmak zorunda bazı şeyleri istiyorsa
Evet. Ben iş stresini atmak için hafta sonları biraz geç saatlere kalıyorum fakat onun bir düzen kurmasını istiyorsa geç saatlere kalmaması gerek. Zaten büyüme hormonları gece saatlerinde salgılanıyor. geç saatlere kalırsa büyüme hormonlarından faydalanamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı