16 yaşında 1.65 boy normal mi?

Genetik. Yiğeninize söyleyin spora gitsin, boyu kısa olduğu için güzel vücüt gelişimi olur 😀
Çok fazla dert ediyorsa çareside var, öder parasını yaptırır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sıkıntı böyle ameliyatlarda bence ya

Kanka kafam güzel. Kim ne yapmış. Takma işte..
İyi bakalım hocam iyi yıllar size

Evet. Ben iş stresini atmak için hafta sonları biraz geç saatlere kalıyorum fakat onun bir düzen kurmasını istiyorsa geç saatlere kalmaması gerek. Zaten büyüme hormonları gece saatlerinde salgılanıyor. geç saatlere kalırsa büyüme hormonlarından faydalanamaz.
Evet hocam düzen kurması lazım diyeceğim erken uyusun fedakarlık yapmak zorunda bazı şeyleri istiyorsa

Sıkıntı değil de, cep yakan cinsten. Kemiğe ek yapmıyorlar sonuçta kemiği kırıp arasını açarak kemiğin kendini onarması bekleniyor. Tam onarmaya yakınken milim milim arasını açmaya devam ediyorlar ve boyu uzamış oluyor.

Kemiği falan kesiyorlar ya hocam illaki kolunuz kirildiysa bilirsiniz kışın ağrı yapar öyle sorunlar olabilir, çok bilgim yok belki olmaz ama ben kendi adıma yapmam şahsen kendi ileride de takıntı yaparsa yaptırır belki bilemiyorum.

Kemiği falan kesiyorlar ya hocam illaki kolunuz kirildiysabilirsiniz kışın ağrı yapar öyle sorunlar olabilir, çok bilgim yok belki olmaz ama ben kendi adıma yapmam şahsen kendi ileride de takıntı yaparsa yaptırır belki bilemiyorum.

Hocam vallahi 18 yaşındayım ne bir yerim kırıldı ne bir yerim incildi. İşin o kısmını bilmiyorum ama doktor gözetiminde olduğu için sonuç iyi olur.

16 yaşında yeğenim dert edinmiş boyum 165 nasıl uzatiriz amca dedi. Ben ne anlarım dedim ne tavsiye edersiniz? Çok klişe olacak ama süt iç mi diyeyim?
ben 15ime giricem boyum 180 civarı. gece 5e kadar uyanıksa uyku duzeni yoksa sporla uğrasmıyorsa kısa kalır

Egzersiz ve beslenme derken hocam biraz daha açabilir misiniz ne tavsiye edersiniz ozellikle
Ellerimde yaralarla yağmurun altında basketbol oynardım 1-2 saat. D vitamini, B12 ve C vitamini takviyesi aldım. Günde yarım litreye kadar süt içiyordum. Ayrıca benim babam da geç uzamış. Ben hep düzenli olarak yılda 5-6cm civarı uzadım. Basketbol boy uzatmaz, sadece genetiğindeki sınıra ulaşmasını sağlar. Genetiğinde 1.80 olmak varsa üstüne geçemez. 11 Yaşında boyum 1.37 falandı okulda ölçülmüştü. Hep düzenli uzadım yani, bir anda atılım olmadı. @Ali_Bey378 Eğer ''yeğeniniz'' olarak bahsettiğiniz kişi sizseniz utanmanıza gerek yok, kimse sizi yargılamaz.

16 yaşında yeğenim dert edinmiş boyum 165 nasıl uzatiriz amca dedi. Ben ne anlarım dedim ne tavsiye edersiniz? Çok klişe olacak ama süt iç mi diyeyim?

Genetik ile alakalı bir durum hocam ailende kısa varsa sende kısa olabilirsin. Benim kuzenim 17 yaşında 4cm uzamıştı sonra bir daha uzamadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı