Hasanakdogann
Femtopat
Daha fazla
Senin yaşındayken benim de tam olarak durumum ve boyum aynıydı şu an 19 yaşındayım boyum 1
Teşekkürler mikro kırık dediğiniz şeyi bir kaç yerde daha duymuştum ama bı türlü nasıl yapılacağı hakkında bir kaynak bulamadım yardımcı olabilir misiniz bu konudaHocam ben 18'im şu an boyum 1.83 ama anne Baba'dan gelen genetik olarak imkansız bir Boy'a sahibim bu kadar uzamam bile şans eseri diyeyim çünkü annem 1.57 babam 1.62 kardeşim ise neredeyse benimle aynı kendisi 14 yaşında 1.77 gerçi benim anne tarafım uzun bir tek annem kısa çok garip genetiğimiz ailecek dayım 2.11 teyzem 1.88 diğer teyzemde benimle aynı 1.83 bir tek annem kısa kalmış en kötü genetik gelmiş sanırımsize önerim bol bol muz yiyin, düzenli uyuyun, kalsiyum magnezyum alın, spor yapın ve bol bol süt için benim için bunlar etkili oldu o 1.88 dediğim teyzem önermişti küçükken bana bunları iyi ki söylemiş o zamandan beri yaparım alışkanlık oldu sürekli zıplayın bir de bir Afrika kabilesinden görmüştüm adamlar zıplayarak bacaklarında mikrokırıklar yaratıyor boyları tam olarak en son gördüğüm kaynakta 1.98 2.00 civarı yazıyordu bunun dışında boyun %70'i genetik %30 dış faktörler bu zaman diliminde eğer evde boş boş oturup Reels izlemiyorsan basketle uğraşmanı öneririm faydaları fazla.
Ama sen çok beklentiye girme hocam maksimum 3 cm falan uzarsın mikro kırıklar oluşturursan bacaklarında orası başka.