16 Yaşında gainer ve creatine kullanılmalı mı?

• Konuyu başlatan uuua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 7.769
evet iştahı fazla olan birisiyim ama faydasız 😔

Sana şöyle diyim, gainer kullanmakla protein tozu içip üstüne gofret yemek arasındaki tek fark gofretin tadının güzel olması. Aldığın kilonun da çoğunu tekrar vermek zorunda kalacaksın yağ olarak alacağın için. Güzel güzel proteinini al, yeterli ve düzenli çalış. Zamanla kas kütlesi olarak alırsın. Kas kütlen arttıkça ister istemez daha sağlam yiyeceksin. Bir miktar da o şekilde kilo alırsın.

Gainer protein tozu+ şeker demek. Yani protein tozu al ve kalorili ye daha mantıklı olur. Kreatin işine yarayabilir daha dolgun durursun. Anladığım kadarıyla zayıf bir kardeşsin.
spora başlıyalı 2 hafta falan oldu sanırım 30-35 kilo arası Bench press yapabiliyorum iyi mi

spora başlıyalı 2 hafta falan oldu sanırım 30-35 kilo arası Bench press yapabiliyorum iyi mi

Sayılara takılma hocam. Kimi insan otomatik daha güçlü olur genetiği dolayısıyla. İyi idman nasıl yapılır bunu araştır. Okuduklarınla yaptıklarını kıyasla. Sayıları boşver. Bugün 30, yarın 50. Hamallık yapmaya gitmiyorsun sonuçta. Maksat adaleye hasar vermek ve sonrasında güzelce tamir etmek. Hafif çalış demiyorum fakat ağır kaldıracağım diye de kendini tehlikeye atma. Akıllı çalışmak esas olan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı