16 Yaşında gainer ve creatine kullanılmalı mı?

• Konuyu başlatan uuua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 7.756
Boyum sanırım 168 kilo 51-52 olsa gerek.

Hocam günde kilonuzu korumak için 2.200 kalori civari almanız gerek eğer kilo almak istiyorsanızda 600-800 kalori arası daha eklemeniz gerek. Kaloriyi saymak için bir sürü uygulama var. Ben fatsecret uygulamasını kullandım 48 kilodan 65 kiloya cıktım 1 yılda.

Hocam günde kilonuzu korumak için 2.200 kalori civari almanız gerek eğer kilo almak istiyorsanızda 600-800 kalori arası daha eklemeniz gerek. Kaloriyi saymak için bir sürü uygulama var. Ben fatsecret uygulamasını kullandım 48 kilodan 65 kiloya cıktım 1 yılda.
uygulamayı indirdim şimdi dostum

yani gainer ve creatine olmadan kilo almalıyım değil mi
Onların hepsi "takviye." Önce beslenme düzenini oturtmalısın. Antrenman sertliğini ve sıklığını oturtmalı ve uyku düzenini oturtmalısın. Sonuçların %90'ı burdan geliyor. Bunları oturt takviyeyi sonra düşün bence. Ben ilk günden kullanmaya başlamıştım. Üç senedir çalışmaktayım. Şimdiki aklım olsa o kadar erken girişmezdim. Bir yıl çalıştıktan sonra ancak adamakıllı antrenman nasıl yapılır ne gerekli ne gereksiz anlaşılıyor. Tecrübe baya önemli bence bu sporda.

Zamanla kilo alacaksın, büyüyeceksin ve genişleyeceksin, hızlı sonuç almana gerek yok 6 ayda ciddi fark göreceksin kendinde. Tek yapman gereken istikrarlı bir şekilde beslenmek ve spor yapmak.

Zamanla kilo alacaksın, büyüyeceksin ve genişleyeceksin, hızlı sonuç almana gerek yok 6 ayda ciddi fark göreceksin kendinde. Tek yapman gereken istikrarlı bir şekilde beslenmek ve spor yapmak.

bugün 1237 kalori aldım okul çıkışında falan da yerim bir şeyler ve teşekkür ederim dostum moral için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı