16 yaşında kilo almak için güvenli mass gainer önerisi

alieren11111

Femtopat
Daha fazla  
181’im ve 16 yaşındayım. 64 kiloyum, bir yıldır spor yapıyorum. 55 kiloda spora başladım, maksimum bu kiloya çıkabildim. Kas ekleyebilsem de kütle koyamadığım için hep zayıf gözüküyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. 70 kiloya çıkmak istiyorum.

Gainer almayı düşünüyorum; onunla birlikte 3-4 öğün civarı yiyerek 2-3 aya 70 kiloya çıkarım herhalde. Bana ucuz, 1000 lira civarı mass gainer önerir misiniz? Sağlığıma zarar vermesin, bir de sağlığımı riske atmak istemiyorum.

181'im ve 16 yaşındayım. 64 kiloyum, bir yıldır spor yapıyorum. 55 kiloda spora başladım, maksimum bu kiloya çıkabildim. Kas ekleyebilsem de kütle koyamadığım için hep zayıf gözüküyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. 70 kiloya çıkmak istiyorum.

Gainer almayı düşünüyorum; onunla birlikte 3-4 öğün civarı yiyerek 2-3 aya 70 kiloya çıkarım herhalde. Bana ucuz, 1000 lira civarı mass gainer önerir misiniz? Sağlığıma zarar vermesin, bir de sağlığımı riske atmak istemiyorum.

Bu fiyat bandında alabileceğin en iyi gainer GH FACTORS GAINER | GRIZZONE bu olacaktır, Grizzone F/P güzel bir marka. Ayrıca 1 ölçekteki protein ve amino asit değerli gayet iyi.

Peki bu mass gainerlar tam olarak ne yapıyor bir olcekte 1000GRAM kalori mi var nasıl calisiyor bu.

Mass gainerlar temel olarak yüksek kalori ve protein içeren takviyelerdir. Yani kilo almakta zorlanan kişiler için, günlük kalori açığını kapatmaya yardımcı olur. Normal öğünlerine ek olarak içtiğinde, vücudun kas yapmak için ekstra enerji ve protein almış oluyor, günde 3 ölçek içersen 1000gr kaloriye denk geliyor ama o kadar içmeni önermem her gün 1ölçek içmek yeterli olacaktır bir de bunun yanında ek olarak protein tozuna falan gerek yok diye düşünüyorum zaten 1 ölçeğinde 15gr protein var, tavuk yumurta yiyerek de günlük toplam protein miktarını 30-40 gr yaparsan bayağı iyi olur. Bütçeni 300TL daha arttırırsan Bigjoy Sports MASS GAİNER Kilo Aldırıcı – 3000 gr – Çikolata | BigMass Gh Factors Karbonhidrat Tozu - Fiyatı, Yorumları bunu öneririm.

Mass gainerlar temel olarak yüksek kalori ve protein içeren takviyelerdir. Yani kilo almakta zorlanan kişiler için, günlük kalori açığını kapatmaya yardımcı olur. Normal öğünlerine ek olarak içtiğinde, vücudun kas yapmak için ekstra enerji ve protein almış oluyor, günde 3 ölçek içersen 1000gr kaloriye denk geliyor ama o kadar içmeni önermem her gün 1ölçek içmek yeterli olacaktır bir de bunun yanında ek olarak protein tozuna falan gerek yok diye düşünüyorum zaten 1 ölçeğinde 15gr protein var, tavuk yumurta yiyerek de günlük toplam protein miktarını 30-40 gr yaparsan bayağı iyi olur. Bütçeni 300TL daha arttırırsan Bigjoy Sports MASS GAİNER Kilo Aldırıcı – 3000 gr – Çikolata | BigMass Gh Factors Karbonhidrat Tozu - Fiyatı, Yorumları bunu öneririm.

Günlük 3 öğünle tahmini kac kilo aldirir bir de siz memnun musunuz peki hic denediniz mi?

Günlük 3 öğünle tahmini kac kilo aldirir bir de siz memnun musunuz peki hiç denediniz mi?

Kardeşim gainer tek başına kilo aldırmaz ama düzenli yemekle birlikte bayağı işe yarıyor. Günde 3 öğün yiyip buna ek olarak sabah ve antrenman sonrası 1'er porsiyon içersen ortalama ayda 2-4 kilo arası alırsın. Tabii bu senin metabolizma hızına ve ne kadar hareketli olduğuna da bağlı. Günde 2 öğün yemek yiyip 2 öğünde gainer içersen de olabilir. Ben şu anlık protein tozu vb. kullanıyorum gainer kullanmadım çünkü gerek duymadım ama sana kullanmanı öneririm.

Kardeşim gainer tek başına kilo aldırmaz ama düzenli yemekle birlikte bayağı işe yarıyor. Günde 3 öğün yiyip buna ek olarak sabah ve antrenman sonrası 1'er porsiyon içersen ortalama ayda 2-4 kilo arası alırsın. Tabii bu senin metabolizma hızına ve ne kadar hareketli olduğuna da bağlı. Günde 2 öğün yemek yiyip 2 öğünde gainer içersen de olabilir. Ben şu anlık protein tozu vb. kullanıyorum gainer kullanmadım çünkü gerek duymadım ama sana kullanmanı öneririm.

Tamam teşekkür ederim.

Günde ortalama kaç kilo aldırır gibi bir soru sorulamaz. Senin 3000 kalori ihtiyacın varsa,
Ve sen gainar ile 3500 kalori alıyorsan günlük. Teorik olarak bir haftanın sonunda 500gr almış olursun.
Veya, 2000 kaloriyi klasik yemeklerden alırsın. Geri kalanını gainer ile alırsın, yine 500gr almış olursun.
Çok detay bilgi var, ama kısaca termodinamik yasası bu. Hiçbir büyülü supplement veya yemek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı