16 yaşında Nays kullanılır mı?

Herkesin bilgisi olmayan konular hakkında konuşması ne zaman biter bilmiyorum.

İş Bankası müşterisi olan kişiler için 18 yaş altı Nays kullanımı çok esnek kısıtlama yok diyebiliriz, ayrıca papel gibi her an kapatılması muhtemel hizmet kullanmak yerine garanti altında olan ve cashback, kazı kazan gibi özellikleri olan Nays kullanmak daha mantıklı. Ekstra bir sorun olursa yanıtlayabilirim.

Sanırım bana cevap olarak yazmışsınız ama ben sadece Nays üyeliğinden bahsettim. İş Bankası olanlar için zaten kısıtlama kalmıyor ancak tek başına Nays hesabı açıldığında tonla kısıtlama oluyor. İş Bankası müşterisi olabiliyorsa zaten onu kullanacaktır Nays ile uğraşmaz. Ebeveynlerden birinde İş Bankası varsa ve kısıtlama olmuyorsa onu bilmiyorum. Siz de sanırım onu kastettiniz.

Sanırım bana cevap olarak yazmışsınız ama ben sadece Nays üyeliğinden bahsettim. İş Bankası olanlar için zaten kısıtlama kalmıyor ancak tek başına Nays hesabı açıldığında tonla kısıtlama oluyor. İş Bankası müşterisi olabiliyorsa zaten onu kullanacaktır Nays ile uğraşmaz. Ebeveynlerden birinde İş Bankası varsa ve kısıtlama olmuyorsa onu bilmiyorum. Siz de sanırım onu kastettiniz.

Papara açılıyormus 😅

Evet açıldı bile şimdilik kullan istersen ama çok da güvenme her an her şey olabilir. En kısa zamanda banka hesabı açmanı öneririm. Bu arada Nays, Paycell, papel vs. denedin mi birini?

Nays hesap açtım da gerek kalmaz heralde Papara'ya dönerim zaten yapacağım işlemler küçük işlemler abonelikler falan bir iki güne Online alışveriş açılır herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı