16 yaşında tehdit için savcılığa gitmek

Yıl olmuş 2021, daha kendini kontrol edemeyecek kadar ilkel misiniz gerçekten?

Konu bana da troll gibi geliyor. Sıktı bu konular artık. Şu arkadaş gibi git döner bıçağı al. Ne yapacaksın, vereceksen mahkemeye ver bu kadar. Sen de haklı değilsin zaten.
Troll konulardan biri.

Al tabancayı vur gitsin(!)

Şaka bir yana geçmiş olsun, dava etmekten başka çaren yok gibi. Avukat bulman lazım onu ayarlardın açarsın davanı kazanırsan gider hapse avukat için forum içi birisi sana destek çıksa iyi olur.
Çok komiksin sakın piyasaya girme Cem Yılmaz, Tolga Çevik işsiz kalır.

@mordekay ceza alma sınırının 11 yaş olduğunu biliyorum. Yani 11 yaşın üzerindeyse ceza alacaktır. 13 de olabilir tam hatırlamıyorum ama galiba 11 idi. Her neyse siz çocuğa yumruk atmışsınız o da karşılık vermiş, iyi denk getirmiş burnunuz kırılmış. Mahkemeye verseniz bile bir şey olacağını zannetmem ama illa vereceğim diyorsanız ödeyeceğiniz tazminatı ve avukat masraflarını hesaba katın. 😁

Konu şuna doğru gidiyor.

Konu şuna doğru gidiyor.

😃😃😃😃

Ne için 18 yaşınızı bekliyorsunuz hocam?

Hocam Kusura bakmayın ama Mahkeme'ye bence boşuna gidersiniz. Çünkü bu sadece Türkiye de değil Amerika ve Avrupa da da böyledir. Her zaman ilk kimin vurduğuna bakılır ve ilk vuran haksızdır. İlk kim vurduysa karşısında ki kişiye savunma hakkı düşer. Ha şunu belirteyim dediğim gibi buradan bir şey çıkmaz ancak gene de karşı taraf olay sonrasın da sizi tehdit edemez ya da bu tarz bir şey yapamaz. Sadece tehdit sebebi ile bile mahkemeye başvurabilirsiniz ama burası Türkiye. Yani verseniz bile çok bir yaptırım olmaz ki olsa bile size değil ailenize olur çünkü siz daha reşit değilsiniz size bir şey olması için biraz fazla ileriye gitmeniz lazım adam yaralama gibi(2-3 yumruktan bahsetmiyorum) Kısaca ben pek sonuç alacağınızı düşünmüyorum. Bu ülkede kaç tane cinayet oluyor kim durdurabiliyor kusura bakmayın da Adalet sistemimiz belli.
Hocam Kusura bakmayın ama Mahkeme'ye bence boşuna gidersiniz. Çünkü bu sadece Türkiye de değil Amerika ve Avrupa da da böyledir. Her zaman ilk kimin vurduğuna bakılır ve ilk vuran haksızdır. İlk kim vurduysa karşısında ki kişiye savunma hakkı düşer. Ha şunu belirteyim dediğim gibi buradan bir şey çıkmaz ancak gene de karşı taraf olay sonrasın da sizi tehdit edemez ya da bu tarz bir şey yapamaz. Sadece tehdit sebebi ile bile mahkemeye başvurabilirsiniz ama burası Türkiye. Yani verseniz bile çok bir yaptırım olmaz ki olsa bile size değil ailenize olur çünkü siz daha reşit değilsiniz size bir şey olması için biraz fazla ileriye gitmeniz lazım adam yaralama gibi(2-3 yumruktan bahsetmiyorum) Kısaca ben pek sonuç alacağınızı düşünmüyorum. Bu ülkede kaç tane cinayet oluyor kim durdurabiliyor kusura bakmayın da Adalet sistemimiz belli.

Ben de konuyu bitirmiş olayım böylece 10 sayfa oldu konu. :D

Zekanız mı yok arkadaşlar ?

sadasdasd.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı