1600 TL'ye sistem önerisi

• Konuyu başlatan SulhCn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.014
Selam iyi günler herkese. Benim ufak bir tanıdığım var yaşı birazcık küçük olduğu için doğal olarak parası da yok ailesinin de durumu çok yok 1600 TL'ye herhangi bir şey önerebilme şansınız var mı? İkinci el falanda olur hiç fark etmez az çok oyun oynasa yeter, şimdiden yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.

Hocam şu an yapılabilecek en mantıklı şey APU sistem dizmektir diye düşünüyorum onu da AMD Athlon 3000 g (1080) TL +ikinci el 4 GB RAM (200) TL + ikinci el anakart (500) TL şeklinde dizersin kasayada 400 TL der isek toplam 2200 TL'ye denk gelir daha ucuza bulamazsınız.

Ne oynayacak ki ona göre ve şehir söylersen iyi olur.
unturned oynasa yeterli ya şehir istanbul.

Hocam arkadaşın bahsettiği kişi Zula falan oynar diye düşünüyorum, 1600 TL'ye ikinci el bişeyler belki bulunabilir. Bilgisayar olsa yeter mantığında. Ama kasa olarak alınsa monitör falan gerekiyor yanına 1600 liranın bi tık üstü gerekebilir.

Monitör klavye mause falan var ya sadece sistem lazım ve haklısınız oynayacağı şey zula falan yani dediğim gibi yaşı küçük pc olsa yeter mantığı.

Hocam merhaba, öncelikle böyle güzel bir düşüncen için cidden teşekkür ederim. :)
Benim evde boş duran, 4 GB Ram, 2 GB ekran kartlı bir sistem mevcut. 10-12 senelik fakat en azından iş görürse eğer direkt vermek isterim. En son LoL oynayabiliyordum 70-80 FPS'lerde. Eğer isterseniz sizde masraftan kurtulmuş olursunuz, benimde bir payım olmuş olur hemde.

Monitör de dahil, sadece klavye, fare ve hoparlör veya kulaklık gerekebilir. Baya eski bir bilgisayar olsa da işinizi görür diye düşünüyorum.
Öncelikle böyle güzel bir şey teklif ettiğiniz için çok teşekkür ederim ama bunu kabul edemem maalesef yine de teklif ettiğiniz için çok teşekkürler.

Öncelikle böyle güzel bir şey teklif ettiğiniz için çok teşekkür ederim ama bunu kabul edemem maalesef yine de teklif ettiğiniz için çok teşekkürler.
Hocam, benim açımdan hiç bir sorun yok. Bir çocuğu bende mutlu etmek isterim ve kabul edilmeyecek bir şeyde değil sonuçta. Gayet güzel bir şeye vesile olmuş oluyoruz. Sistem boş boş duruyor, kullanmıyorum, vereceğim kimse de yok, satmıyorum da. En azından bir çocuğun işine yarar. :)

@SulhCn farklı bir platform üzerinden ayarlayıp buluşalım vereyim dostum. :) Senin de paran cebine kalsın. En kötü ilave ekleme yaparsın sisteme.

Son düzenleme:
Hocam, benim açımdan hiçbir sorun yok. Bir çocuğu bende mutlu etmek isterim ve kabul edilmeyecek bir şeyde değil sonuçta. Gayet güzel bir şeye vesile olmuş oluyoruz. Sistem boş boş duruyor, kullanmıyorum, vereceğim kimse de yok, satmıyorum da. En azından bir çocuğun işine yarar. :)

@SulhCn farklı bir platform üzerinden ayarlayıp buluşalım vereyim dostum. :) senin de paran cebine kalsın. En kötü ilave ekleme yaparsın sisteme.

Hocam gerçekten örnek bir insansınız.

Selamlar tekrardan yorum atıp yardımcı olmaya çalışan herkese tek tek teşekkür ederim. Bir kaç arkadaşla görüştüm ve küçük dostumuza 1050 Ti ekran kartlı bir pc topladık tekrardan yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler.

Hocam, benim açımdan hiç bir sorun yok. Bir çocuğu bende mutlu etmek isterim ve kabul edilmeyecek bir şeyde değil sonuçta. Gayet güzel bir şeye vesile olmuş oluyoruz. Sistem boş boş duruyor, kullanmıyorum, vereceğim kimse de yok, satmıyorum da. En azından bir çocuğun işine yarar. :)

@SulhCn farklı bir platform üzerinden ayarlayıp buluşalım vereyim dostum. :) Senin de paran cebine kalsın. En kötü ilave ekleme yaparsın sisteme.

Sana da ekstradan teklifin için çok teşekkür ediyorum gerçekten çok örnek ve iyi kalpli bir insansın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı