Güncellemekten kastınız parçaların modelini yükseltmek mi ?Yeni bir bilgisayar topladım, 1200 AF ve 1650 Super ekran kartı var elimde, bunları güncellemek lazım mı? Eğer güncelleniyorsa nasıl güncelleyebilirim?
Ağırboğaz yapacağını bende biliyorum hocam fakat bunu sormadım.1200 AF bu işlemcide darboğaz yapar 3100 ya da 3300X alabilirsiniz.
Yeni bir bilgisayar topladım, 1200 AF ve 1650 Super ekran kartı var elimde, bunları güncellemek lazım mı? Eğer güncelleniyorsa nasıl güncelleyebilirim?
Hocam sistemi henüz yeni kurdum , ekran kartı falan güncellemesinden bahsediyorum.Güncellemekten kastınız parçaların modelini yükseltmek mi ?
NVIDIA'nın kendi sitesinden GeForce Experience indiribilirsiniz kendisi size yeni bir güncelleme gelince kurmanız için haber verir.
Hocam sistemi henüz yeni kurdum, ekran kartı falan güncellemesinden bahsediyorum.
Tamamdır teşekkür ederim.
Hocam tabii ki sürücüleri yükleyin. En son sürüm olduğuna dikkat edin.Hocam sistemi henüz yeni kurdum , ekran kartı falan güncellemesinden bahsediyorum.
Tamamdır teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.