Daha fazla
Bütçe üstünde söyledim, bütçe altında yazanlar var, bun da tuhaf olan ne var? Arkadaş yükseltemezse zaten başka kişiler güzel laptoplar önerdi, neden bu kadar takıldınız?10.500TL?
Çok önemli bir sorun değil. 8GB bu sistem için yeterli diye düşünüyorum , açıklar mısınız?Ramin 8gb olması sıkıntı. Başka laptoplara bakabilirsin.
Bütçe üstünde söyledim, bütçe altında yazanlar var, bun da tuhaf olan ne var? Arkadaş yükseltemezse zaten başka kişiler güzel laptoplar önerdi, neden bu kadar takıldınız?
Okusaydın görürdün de neyse. Gereksiz mesaja gerek yok.Not: Maksimum bütçem 9bin TL maalesef![]()
3-4 sene sonra büyük ihtimal ayarlarını ortaya yakın düşüğe çekersin. FPS'nde 100'ü görebilir mi bilmiyorum o tarz oyunlarda. 1650 uzun vadeli bir kart değil.Arkadaşlar merhabalar,
Casper Excalibur serisi.
Intel i5 10300HQ.
8 GB RAM.
480 GB SSD.
GTX 1650 Ti 4 GB.
Bu laptopu almak istiyorum fiyatı da tam 9000 TL.
Sizce alınır mı? O fiyata daha iyisini alabilir miyim alabilirsem hangisini alırım?
Witcher 3, Fallout 4, Days Gone, Forza gibi biraz ağır oyunlar oynamak istiyorum bu sistem işimi görür mü? Rahat oynatır mı bu tarz oyunlar Ultra ayarlarda oynayacak değilim zaten orta da olsa kâfi
bir de aldıktan 3-4 sene sonra 15 FPS almak istemiyorum maksimum nasıldır sizce tavsiye eder misiniz?
Not: Maksimum bütçem 9bin TL maalesef![]()
Benim ki öneriden daha çok bir fikir gibi olacak.Arkadaşlar merhabalar,
Casper Excalibur serisi.
Intel i5 10300HQ.
8 GB RAM.
480 GB SSD.
GTX 1650 Ti 4 GB.
Bu laptopu almak istiyorum fiyatı da tam 9000 TL.
Sizce alınır mı? O fiyata daha iyisini alabilir miyim alabilirsem hangisini alırım?
Witcher 3, Fallout 4, Days Gone, Forza gibi biraz ağır oyunlar oynamak istiyorum bu sistem işimi görür mü? Rahat oynatır mı bu tarz oyunlar Ultra ayarlarda oynayacak değilim zaten orta da olsa kâfi
bir de aldıktan 3-4 sene sonra 15 FPS almak istemiyorum maksimum nasıldır sizce tavsiye eder misiniz?
Not: Maksimum bütçem 9bin TL maalesef![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.