1650S Screen Tearing Sorunu

MetinDai

Kilopat
Daha fazla  
75Hz monitörüm var Fortnite'da genel olarak 200 FPS alıyorum monitörümde g-sync olmadığı için yırtılmalar çok fazla özellikle fazla grafik olan yerlere bakınca bunu en azından azaltmanın bir yolu var mıdır? V-sync olmaz gecikmeyi çok arttırıyor. 75 FPS'de .çok fazla yırtlıyo 72'de yırtılma yok fakat akıcı değil.

1650Super, R5 2600 , 16GB 2400MHz , ASUS PRIME B450M-K

FPS sınırı 144 Hz mi olmalı yani? Daha yüksek kare hızı için DisplayPort mu almalı.
Hayır hiç bir alakası yok, monitörün 144Hz ise eğer doğru kabloyla 144Hz i zaten kullanabilirsin çözünürlüğe göre yani. Eğer 75Hz ise ona göre ayarlarsın, daha yüksek FPS alırken görüntü bozulmaması için G-Sync, FreeSync açabilirsiniz. Ancak o da mouse kontrolünü çok kötü bir hale getiriyor(yani eğer fps oyuncusuysa şahıs o mouse kontrolünden rahatsız olabilir)

Yabılabilecek iki şey var yani. 1. DirectX değiştir.
2. vsnyc aç.

DirectX sürümü önemli ancak V-Sync'de kişinin kendi kararı, bana kalsa ufak tefek yırtılmaları önemsemem, şu an 144Hz monitöre sahibim. İstersem G-Sync ya da V-Sync kullanabilirim ama kullanmıyorum yüksek FPS daha iyi benim için. Ama isteyen kullansın tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı