1650S sistem FiveM FPS düşmesi

Sorun kesinlikle RAM'den kaynaklı. İmzamda gördüğünüz sistemi sadece FiveM için topladım ve 3000 saate yakın FiveM geçmişim var, sadece rol yapmakla da kalmadım. FiveM'de en düşük ayarlarda bile 8 GB RAM yetersiz.
Anladım teşekkür ederim umarım Ram alınca düzelir aksi takdirde çok ciddi hayal kırıklığına uğrarım
Afterburner nasıl desteklemiyor? Ayrıca aldığınız SSD kronik sorunlu bir model, ADATA SU630. Bir an önce iade etmenizi öneririm.
Desteklemiyor.

Anladım teşekkür ederim umarım Ram alınca düzelir aksi takdirde çok ciddi hayal kırıklığına uğrarım
SSD'nizi de değiştirmenizi öneririm, kronik sorunlu bir model.
Bilinen sorunlar;
  • Okuma ve yazma hızı düşüklüğü.
  • Ani takılma ve donma sorunları.
  • Yüksek sıcaklıklarda çalışma.
  • Firmware yüklerken sorun çıkarması.
  • Sistem kilitlenmleri ve siyah ekran sorunlarına sebep olması.
  • BIOS menüsünde bazen gözükmemesi.

SSD'nizi de değiştirmenizi öneririm, kronik sorunlu bir model.
Peki makul bir fiyat olmak şartıyla ne önerebilirsin?

Peki makul bir fiyat olmak şartıyla ne önerebilirsin?
Kimi için 500 lira makuldür, kimi için 1500 lira. Bütçenizi belirtirseniz sevinirim. SU630 fiyatına Patriot Burst modeli var, bakabilirsiniz:

Kimi için 500 lira makuldür, kimi için 1500 lira. Bütçenizi belirtirseniz sevinirim. SU630 fiyatına Patriot Burst modeli var, bakabilirsiniz:
Bu ürün gayet makul geldi bana kullandığım ssd yi ilerleyen zamanlarda incehesap'a geri iade edip bunu alacağım teşekkür ederim.

Bu ürün gayet makul geldi bana kullandığım ssd yi ilerleyen zamanlarda incehesap'a geri iade edip bunu alacağım teşekkür ederim.
Rica ederim, SSD hakkında biraz bilgi sahibi olmak isterseniz diye kısa bir yazı bırakıyorum.
Patriot Memory, yılların ABD menşeili markasıdır çok eskiden de TR piyasasında vardı DDR3 ramlerini genellikle yüksek voltaj isteme sebebinden tercih etmezlerdi ama şuanki konumu, ürün gamı yelpazesini oldukca genişletti ve kalite standartları gayet gayet iyi.
Giriş modeller arasında en iyilerden bir tane olduğu gibi değeri de bilinmeyen bir model. Patriot Burst varken, A400, HyperX Fury 3D arkadaşın attığı Gigabyte'ın o modeli de aynı şekil ele direkt. Phison PS3111-S11 tek çekirdekli kontrolcü kullanıyor A400 ile aynı. Toshiba'ya ait 32 katmanlı 3D TLC NAND belleklerine sahip, ve en büyük +'sı da muadillerine nazaran 32MB'de olsa DRAM bulunmakta. Static and dynamic wear leveling tekniği sayesiyle 425TBW ömür vaat ettiğini de iddia ediyorlar 480GB için.
Bu SSD'nin yarım tık daha iyisi Seagate Barracuda SSD var onun da fiyatı ise 600 gözüküyor o bütçede zaten 860 Evo bulunmakta, dediğim gibi bu bütçe aralığında alabilceğin en iyi model.
wccftech.com

Patriot Burst 480GB SSD Review - Storage On A Budget

The Patriot Burst Is a Budget SSD That Kicks Butt at the Sub $90 Price Point
wccftech.com
wccftech.com
Ayriyetten firmware'de sunmakta;
http://downloads.patriotmemory.com/info/toolbox/2.5/toolbox_complete_1.18x1.zip

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı