- Makaleler
- 2
CS:GO gibi oyunlar için gayet yeterli bir kart.240FPS için yeterli bir kart olduğunu düşünmüyorum.
CS:GO gibi oyunlar için gayet yeterli bir kart.240FPS için yeterli bir kart olduğunu düşünmüyorum.
İroni yapıyor.240FPS için yeterli bir kart olduğunu düşünmüyorum.
Rekabetçi oyunlar oynuyorsa ne alacak IPS mi? Tabii ki de TN alacak.3800 TL verip TN panel almak? CS:GO tarzı oyunlar oynanıyorsa 240 Hz alınabilir.
BenQ TN Panel üzerine kurulmuş sankiRekabetçi oyunlarda akarsın.
240Hz 1 ms. Ne için kullanacağını ve bütçeni söylemezsen öneri yapamayız maalesef.![]()
BenQ Zowie XL2546 24.5" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie XL2546 24.5" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2546 24.5" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rekabetçi oyunlar için TN panel mi kullanılacak? Arkadaş hiç film, video falan izlemeyecek mi? Renk kalitesi çöp.Rekabetçi oyunlar oynuyorsa ne alacak IPS mi? Tabii ki de TN alacak.
3800 TL verip TN panel almak? CS:GO tarzı oyunlar oynanıyorsa 240 Hz alınabilir.
Bütçe yetiyorsa TN yerine IPS alınmalı elbette. Ama TN monitörler oyuncular için en fiyat performans durumdaki monitörler oluyor. IPS 60 Hz 5 ms monitör 800 TL alırsın. TN 75 Hz 1 ms monitörü de 800 TL alırsın.Rekabetçi oyunlar oynuyorsa ne alacak IPS mi? Tabii ki de TN alacak.
Gecikme değeri 2-3 ms daha düşük olabilir ve o gecikme değerini esporcu arkadaşlar bile hissedemez neredeyse. 2-3 ms için renk kalitesinden ödün veriyorsa alsın arkadaş.Arkadaş ne tarz oyunlar oynayacağını, bütçesini söylememiş ayrıca ben rekabetçi oyunlarda işe yarayacağını söyledim. TN panellerin gecikme değerleri IPS panellerden daha düşük.
144 hz de illa 144 fps alınmasına gerek yok.Ben ds 144hz kullanıyorum ama singleplayer oynadığım için 60 fps oynuyorum genelde.LoL, CS gibi oyunlardan başka oyun oynamıyorsanız 144 Hz almanız şart. Witcher 3, RDR2 gibi hikayeli oyunlarda 75 Hz tavsiyemdir. Bu bilgisayar ile Witcher 3 gibi oyunlarda 144 FPS alamazsınız.
En azından rekabetçi oyunlarda VA panel alınmalı.Arkadaş ne tarz oyunlar oynayacağını, bütçesini söylememiş ayrıca ben rekabetçi oyunlarda işe yarayacağını söyledim. TN panellerin gecikme değerleri IPS panellerden daha düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.