En ucuz BenQ Zowie XL2546 24.5" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2546 24.5" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
240Hz 1 ms. Ne için kullanacağını ve bütçeni söylemezsen öneri yapamayız maalesef.
Arkadaş ne tarz oyunlar oynayacağını, bütçesini söylememiş ayrıca ben rekabetçi oyunlarda işe yarayacağını söyledim. TN panellerin gecikme değerleri IPS panellerden daha düşük.
Bütçe yetiyorsa TN yerine IPS alınmalı elbette. Ama TN monitörler oyuncular için en fiyat performans durumdaki monitörler oluyor. IPS 60 Hz 5 ms monitör 800 TL alırsın. TN 75 Hz 1 ms monitörü de 800 TL alırsın.
Arkadaş ne tarz oyunlar oynayacağını, bütçesini söylememiş ayrıca ben rekabetçi oyunlarda işe yarayacağını söyledim. TN panellerin gecikme değerleri IPS panellerden daha düşük.
Gecikme değeri 2-3 ms daha düşük olabilir ve o gecikme değerini esporcu arkadaşlar bile hissedemez neredeyse. 2-3 ms için renk kalitesinden ödün veriyorsa alsın arkadaş.
LoL, CS gibi oyunlardan başka oyun oynamıyorsanız 144 Hz almanız şart. Witcher 3, RDR2 gibi hikayeli oyunlarda 75 Hz tavsiyemdir. Bu bilgisayar ile Witcher 3 gibi oyunlarda 144 FPS alamazsınız.