1660 Super Coil Whine için iade

Lyraess

Kilopat
Katılım
14 Şubat 2018
Mesajlar
2.172
Makaleler
3
Çözümler
17
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Cinsiyet
Erkek
Teknobiyotik'ten 1.5 ay önce hazır sistem almıştım. Ekran kartında (GTX 1660S) aldığım günden beridir Coil Whine sesi var. 1.5 ay geçti üstünden. Garantisi 2 yıl diye biliyorum. Sizce Iade'ye göndereyim mi? Biraz can sıkıcı olmaya başladı açıkçası, ve garantideyken ne kadar beklerim?
 
Modeli nedir benim Gigabyte GTX 1650 Super windforce de de aynı sorun var bugün almıştım kronik problem mi acaba?
Galax marka benim.
RTX, GTX her marka modelin ekran kartında Coil Whine olabilir. Rahatsız etmiyorsa servise göndermenize gerek yok.
Rahatsız etmeye başladı ufaktan, iade etmeyi düşünüyorum.
 
Ekran kartınızın fan hızını %100 e aldığınızda takır tukur bi ses geliyor mu ?
Hayır, sadece çok gürültülü çalışıyor. Zaten fan hızım normal şartlarda %100'e çıkmıyor. 75 derece sıcaklıkta bile %60 çalışıyor.
 
Bende de aynı karttan var çok ufak bir Coil Whine sesi geliyor. Çok rahatsız etmiyor beni. Coil Whine için iade alacaklarını sanmıyorum. Kullanmaya devam etmeni öneririm. Coil Whine çok abartılacak bir sorun değil. Ses dışında.
Ağır oyunlara girince sorun oluyor. Kulaklık takarken sorun yok ama ara ara kulaklığı çıkarınca gereksiz rahatsız ediyor. Şimdi iade versem uzun süre gelmeyecek, vermemek en doğrusu sanırım.
 
Ben power dan ses geldiğini düşünerek servise yolladım gerekli tüm testleri yaptıktan sonra üründe sorun yok diye geri gönderdiler fakat ses devam ediyor. Ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum artık pc açtıktan 15-20 dk sonra ses gelmeye başlıyor ve pc yi yan yatırınca ses kesiliyor. Fanları manuel olarak %100 e çektiğimde de sadece o hıza geçişte bi takır tukur ses geliyor. Sıfır alınan 1 aylık ürünlerde bunlar nasıl olur anlam veremiyorum.
 

Geri
Yukarı