1660 Super ile sistem toplama

PSU değişmeli. Anakart da B450 yapılırsa iyi olur. Attığım sistem daha kaliteli, parça parça alınırsa her türlü o alınmalı.

Hocam günlük kullanım ve cs go için kullanacağım. İşlemciyi ryzen 5 2600 yapacağım. Bunun yanında anakart ve psu değiştirmek bütçemi aşıyor. Tek tekten ziyade toplu almak istiyorum. Anakart ve psu aşırı bir fark yaratır mı benim için aktif kullanımda ve gelecekte?

Ekran kartı olarak ucuza bu da alınabilir.

Hocam günlük kullanım ve cs go için kullanacağım. İşlemciyi ryzen 5 2600 yapacağım. Bunun yanında anakart ve psu değiştirmek bütçemi aşıyor. Tek tekten ziyade toplu almak istiyorum. Anakart ve psu aşırı bir fark yaratır mı benim için aktif kullanımda ve gelecekte?
İşlemciyi 2600 yapma. 1600 12nm ile 2600'ün performansı aynı.

Ekran kartı olarak ucuza bu da alınabilir.

Hocam attığınız ürün ile bu linkteki ürün arasında bir fark var mı? Fiyatlar farklı çünkü..
2600 yapmaya gerek yok, 1600 12NM ile 2600 çok yakın zaten. PSU değiştirin sadece.

teşekkürler. Bu sisteme uygun bir psu tavsiyeniz var mı?

Hocam attığınız ürün ile bu linkteki ürün arasında bir fark var mı? Fiyatlar farklı çünkü..

teşekkürler. Bu sisteme uygun bir psu tavsiyeniz var mı?
Hayır yok. Attığınız ürün stokta yok gözüküyor zaten.
PSU olarak bunu tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı