1660 Super satıp 3060 alınır mı?

menagon61

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
382
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, biliyorum çoğu kişinin aklına bu gelmiştir. Bende onlardan biriyim. Şu an elimde MSI Gaming X 1660 Super kart var 2 yıldan fazla garantisi kutusu faturası her şeyi mevcut. İkinci eldeki saçma sıçrayıştan faydalanmak için elimdeki kartı 3500 civarı bir fiyata satabilirim gibi duruyor. Sormak istediğim ise şu;
Ben ekran kartı olmadan 2-3 hafta idare edebilirim. Stoklara girdiği zaman 3060 alabilir miyim? Alabilirsem Fiyat olarak tahmini ne kadar olur?
Genel bir soru olarak da şunu sorayım sizce bunca şeye değer mi? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an itibariyle 3060’ların stokları girmesiyle alabileceğiniz en uygun fiyat 7-8Bin TL bandında olur ki bu da 2-3 katı demek 1660Super’in ikinci satışından elde edeceğiniz gelirin. Varın siz yapın seçiminizi ha derseniz ki satıp 4-5ay daha bekleyebilirim o zamanki stok durumu ve döviz kuruna da bağlı olarak 3-4Bin TL’ye 2060super veya 2070 bulabilirsiniz belki. Ben olsam kartımı elden çıkarmayı düşünmez,bu riske girmezdim.
 
Bu mining işi çok popüler oldu bütün dünyada böyle.Hala artmaya devam ediyor bu gidişle mining için modlanmış kartların gelmesi olası.Gerçi şu an son kullanıcı için bile kart yok piyasada bu da şu anlama gelir stoklar girilmeye başlayınca fiyatlar oldukça pahalı olacaktır muhtemelen.Satmamak mantıklı gibi duruyor şimdilik.Bekleyelim..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı