1660 Super satmak mantıklı mı?

Ben ne diyorum ustam? Dolar düşmeyecekken neyin hayali bu? :) Karamsarlık değil, gerçekçi düşünmek...

Konu sahibini batırmayın paşa paşa kullansın kartını. ☝🏼🙌🏼
Doların düşmesinden bahsedilmiyor burada ki.
RTX 3070 dediğimiz kart 500$'dan satışa çıktı.
Özelleştirilmiş modelleri, vergi ve nakliye ile 750$ olsa, 750($)*9=6750 TL. 1250 TL de satıcıya verelim, 8000 TL.
Ciddi bir fark var şu anki fiyatlarla arasında.
Dolar düşmese bile zaten siz de biliyorsunuz olayı, şu anda TL'nin değersizliğinin yanında kartların fahiş fiyatlara satılması da bu fiyatlarda etkili.
Kartı satıp dolar alsa, en azından RTX 3060 alabileceğini düşünüyorum ben de.

Doların düşmesinden bahsedilmiyor burada ki.
RTX 3070 dediğimiz kart 500$'dan satışa çıktı.
Özelleştirilmiş modelleri, vergi ve nakliye ile 750$ olsa, 750($)*9=6750 TL. 1250 TL de satıcıya verelim, 8000 TL.
Ciddi bir fark var şu anki fiyatlarla arasında.
Dolar düşmese bile zaten siz de biliyorsunuz olayı, şu anda TL'nin değersizliğinin yanında kartların fahiş fiyatlara satılması da bu fiyatlarda etkili.
Kartı satıp dolar alsa, en azından RTX 3060 alabileceğini düşünüyorum ben de.
Ah ah.. Sene sonu doların Merkez Bankası tarafından tahmini değeri 10 TL ye yaklaşıyor.
500x10= 5000 lira.

Bizim ultra etik satıcılar bunu alıp 8000TL ye kakalamayacaklar mı? Üstelik daha bunun yok kargosu yok vergisi yok karı derken bu kart yine 10.000 lirayı bulmayacak mı?

Maskeyi bile 200 liraya satan satıcılar bir kere bu kartları 10 12bin liraya satarak deneyimlediler. Kolay kolay düşmeyecek. İşin içindeyim. ;)

Kart fiyatları düşse bile dolar yüzünden yine pahalıya alınacak diyorum. 🙏

Ah ah.. Sene sonu doların Merkez Bankası tarafından tahmini değeri 10 TL ye yaklaşıyor.
500x10= 5000 lira.

Bizim ultra etik satıcılar bunu alıp 8000TL ye kakalamayacaklar mı? Üstelik daha bunun yok kargosu yok vergisi yok karı derken bu kart yine 10.000 lirayı bulmayacak mı?

Maskeyi bile 200 liraya satan satıcılar bir kere bu kartları 10 12bin liraya satarak deneyimlediler. Kolay kolay düşmeyecek. İşin içindeyim. ;)

Kart fiyatları düşse bile dolar yüzünden yine pahalıya alınacak diyorum. 🙏
Ha, bak. Sen de benim dediğimi diyorsun.
Mis gibi akan parayı gördü mü bu satıcılar, fiyatları kolay kolay düşürmez bence de.
Doların önü açık tabii, rezerv olmadıkça. Ama 10 üstüne kısa vadede zor gibi. Bu konuda da pek bilgim yok tabi.
Ben 6700XT'yi aldım, satmazsam keyfime bakacağım. Çok pahalı olması tek sıkıntım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı