1660 Super ve R5 3500X oyunlarda takılma sorunu

Sizin bu arkadaş olduğunuzu düşündüm açıkçası. Aynı işlemci ve ekran kartı, aynı sorun, yeni üyelik ve aynı şekilde sorunu detaylı olarak anlatmama durumu. Değilseniz günahınızı almayayım aman ama baya benzer geldi.

Sizin bu arkadaş olduğunuzu düşündüm açıkçası. Aynı işlemci ve ekran kartı, aynı sorun, yeni üyelik ve aynı şekilde sorunu detaylı olarak anlatmama durumu. Değilseniz günahınızı almayayım aman ama baya benzer geldi.
O ben değilim.
1660 Super ve R5 3500X oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum.
Bilgisayarı itopyadan mı aldın?

bilgisayarı itopyadan aldım evet
O ben değilim.

Bilgisayarı itopyadan mı aldın?
evet bilgisayarı itopyadan aldım
CSGO da oluyo LOL de oluyo oynadıklarım bunlar GTAV dede oldu yani oynadıgım oyunlarda ama en cok CSGO OYNADIGIM ICIN ONDA OLUYO
"Doktor bey karnım ağrıyor" gibi bir şey olmuş bu. Biraz daha açmanız gerek.
csgo oynarken birden donuyo yani arada bi oluyo süresi tam belli olmuyo genelde ama donuyo her zamanda olmuyo bilgisayardıya götürdüm donanlımsan bişey degil dedi internetten kendim testler yaptım bende bişey bulamadım ama sorun hala devam ediyo
"Doktor bey karnım ağrıyor" gibi bir şey olmuş bu. Biraz daha açmanız gerek.

CS:GO oynarken birden donuyor yani arada bir oluyor süresi tam belli olmuyor genelde ama donuyor her zamanda olmuyor bilgisayardıya götürdüm donanlımsan bir şey degil dedi internetten kendim testler yaptım bende bir şey bulamadım ama sorun hala devam ediyor.
V-Sync kapalı iken mi yaşıyorsunuz?
kapalı evet

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı