1660 Ti Ani FPS Düşüşleri ve Genel Kötü FPS Performansı

Vikes

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2018
Mesajlar
41
Merhabalar, ben RX 480'im bozulduktan sonra 1660 Ti ekran kartı aldım ama FPS performansı YouTube'da izlediklerimin altında. Videolarda 60 FPS'nin altını Ultra ayarlarda pek görmüyor ama ben de orta ayarlarda bile bırak 60'ı, 30-40'ı bile alamıyorum bazen. Ayrıca ani FPS düşmeleri oluyor.

Denediğim oyunlar: Subnautica, M&B Warband, Ass. Creed Origins, Shadow of the Tomb Raider, Metro Exodus. Hepsinde kötü performans.
Diğer parçalar biraz eski olduğu için o videolardaki kadar beklemesem de bu kadar düşüğünü de hiç beklemiyordum. RX 480 ile aynı gibi, Warband gibi bazı oyunlarda da daha kötü FPS veriyor. Ani FPS düşmelerini de ilk defa bu kartta gördüm. Sürücü güncel.

Darboğaz var mıdır diye Afterburner programında GPU ve CPU'nun sıcaklık ve kullanım oranlarına baktım ve yok gördüğüm kadarıyla. İkisinde de kullanım 100%'de neredeyse hiç değil ama kötü FPS var niyeyse.
Yardımcı olabilir misiniz?

Sistemim:
CPU: I5-2500K
RAM: DDR3 8 GB
PSU: Seasonic 620W
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcimi de yenilemek isterdim ama uyumluluk için Anakart ve Ram'i de yenilemem gerekecek, bu yüzden çok masraf çıkacak. Malesef çok pahalı bütün parçalar :/.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı