1660S Witcher 3 Ultra ayarlarda gecikme

Omer5051

Hectopat
1660S ile Witcher 3'ü Ultra'ya aldığım zaman 50 - 70 aralığında FPS alıyorum ancak oyun gecikme süresinden oynanmaz hale geliyor. Bunun bir çözümü var mıdır? (sürücüler güncel, NVIDIA Denetim Masası ayarlarım varsayılanda hiç ellemedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum experience kullanmadığım için oyun içi değerimi test etmedim. Siz oyun oynarken bir sorun yaşıyor musunuz? Yoksa kağıt üstünde ki veriye mi odaklandınız?
40 ms üstünde evet sorun yaşıyorum. Yoksa 30 ms ile 10 ms arasındaki farkı anlayamıyorum. Sadece köşede öyle yazıyor.
O gördüğün değer GPU değil CPU gecikmesi. CPU AMD kullanıyorsan Ryzen Master destekliyorsa indir kur ve cipset ini güncelle, diğer gecikmeler monitör, DP kablo, klavye ve mouse geçirmeleridir.
Teşekkür ederim.
Pahalı deyip almadığınız 2x8 RAM'inizin size selam verme şekli gibi gözüküyor.
Doğrudur, internette daha ucuzu var diye alırken 1 tane almıştım diğerini daha sonra satın alacaktım. Ancak böyle bir sorun çıkardığını bilmiyordum.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ram' i 2x8 yapınca buraya farkını yazarım.
Bugün 2. Ram'i taktım. Bu sorunu çözemedim, ultra ayarlarda hala gecikme hissediliyor. Ancak bir şey fark ettim, kalabalık yerlerde yeşillik yerlere göre daha az FPS almama rağmen gecikme süresi hissedilmiyor. Ne zaman yeşillik, insan olmayan yerlere gitsem FPS artıyor ancak gecikme süreside artıyor. Maalesef Oyunu yüksek ayarlarda oynayacaksanız gecikme süresine katlanacaksınız. Onun dışında eskisine göre daha yüksek FPS alıyorum ve GTA 5' te şehir içinde sürekli drop giriyordu, artık olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı