İlk sistemimi de aldığım yer mi yoksa? Türkiye'ye ilk Phanteks getiren yer.Ancak size tüyo vereyim, on yılı aşkın süredir piyasadalar ve birçok Twitch yayıncısı ile sponsor PC topladılar.
Çok mu açık ettim?
İlk sistemimi de aldığım yer mi yoksa? Türkiye'ye ilk Phanteks getiren yer.Ancak size tüyo vereyim, on yılı aşkın süredir piyasadalar ve birçok Twitch yayıncısı ile sponsor PC topladılar.
Evet, tam tutturdunİlk sistemimi de aldığım yer mi yoksa? Türkiye'ye ilk Phanteks getiren yer.
Çok mu açık ettim?. Eğer öyleyse de merak etmeyin iptal durumu falan olmaz onlar sağlamdır da genelde piyasadan pahalı satarlar, iyi denk gelmiş.
QP mi hocam? Cahilliğimi mazur görün.Stok istese de bitmez bence çünkü bulamadım.
Bu arada sistemdeki markalar siteyi ele veriyor oradan anladım ben.
Hayır değil, ancak buraya yazmadan güzelce araştırın derimQP mi hocam? Cahilliğimi mazur görün.
Açık söylemek olmazQP mi hocam? Cahilliğimi mazur görün.
Yani kart 1300 TL'ye aldığım kartı 6000 TL'ye sattım.
Evet, dediğim gibi ondan önce de RX 570 ekran kartım vardı ve üstüne para ekleyip Vega 56 almıştım.Hocam sanki sizde Vega 56 vardı. Yanlış mı hatırlıyorum?
Teşekkürler dostumHocam bu sattığınız kart RX 570 mi Vega 56 mı?
Vega 56'mış, dikkatli bakmamışım. Çok iyi fiyat.Hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.