16MBit Pakette 15.5Mbps Hız İyi Mi?

50 gb akk'den kaynaklanıyor ve kota ile aralarında fark ise çok basit, kotayı eğer aşarsanız bu faturanıza yansır yada internete erişemezsiniz, fakat akk'de internet hızınız düşürülüyor ve internet erişiminiz devam ediyor.
Doğru söylüyorsunuz ama zaten hız kotası yazmıştım. Gözünüzden kaçmış herhalde. 3 ayrı ülkede yaşadım, adil kullanım kotası kotası diye birşey dünyanın başka yerlerinde sadece mobil internette vardı... Türkiye'de alınan ücret ve verilen internet hizmeti kesinlikle birbirini tutmuyor. Şuan 13 tl civarı ödüyorum, 100mbit sınırsız internet kullanıyorum... AKK vs hiçbir cinlik de yok :)

Windows 8'i hiç sevmedim. Elimden gelirse direk 10 :D
Windows 8'in menüsü hiç sevmiyorum. Alışamadım. Windows 10'un başlat menüsünü sevdim. Sırf o yüzden 8'e geçmiyorum.

Doğru söylüyorsunuz ama zaten hız kotası yazmıştım. Gözünüzden kaçmış herhalde. 3 ayrı ülkede yaşadım, adil kullanım kotası kotası diye birşey dünyanın başka yerlerinde sadece mobil internette vardı... Türkiye'de alınan ücret ve verilen internet hizmeti kesinlikle birbirini tutmuyor. Şuan 13 tl civarı ödüyorum, 100mbit sınırsız internet kullanıyorum... AKK vs hiçbir cinlik de yok :)
Gözümden kaçmıştır dediğiniz gibi :) Ama buda benim türkiyede internetten memnum olmadığını engellemiyor malesef, hala altyapı olarak verdiğimiz paranın çok altında bir hizmetle karşı karşıyayız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı