Glank
Hectopat
Tam adı ne hocam.Sidecar ile her yerde 2.ekran olarak tablet kullanabilirsiniz. MacBook Air M1 16 GB RAM+512 GB SSD+iPad +kalem konfigurasyonu aynı paraya denk gelecektir.
En ucuzu 9k
Tam adı ne hocam.Sidecar ile her yerde 2.ekran olarak tablet kullanabilirsiniz. MacBook Air M1 16 GB RAM+512 GB SSD+iPad +kalem konfigurasyonu aynı paraya denk gelecektir.
En ucuzu 9k
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Monitör alma şansım yok fakat yine de değerlendireceğim.Küçük ekrana alışması kolay. Küçük ekranın avantajları da var. Ekran küçük olunca bilgisayar da küçülüyor. Eve geldiğimde masamda bulunan monitörü bağlıyorum. Dışarıdaysa hiçbir rahatsızlık vermiyor. Bu biraz kullanım alışkanlığıyla ilgili. Ben bütün programları tam ekran kullanıyorum. Touch Pad'de yaptığım tek hareketle diğer programa geçiyorum. Benim kullanım alışkanlığım tam ekran kullanıma göre olduğu için benim için küçük ekran daha rahat. Küçük ekranda odaklanmak kolay oluyor. Ayrıca yeni modellerin de ekranı küçük ama çözünürlüğü çok yüksek.
Laptop araştırmaya ilk başladığımda ben de ilk olarak XPS 15 ile başlamıştım. Fakat uzun süre güncellemediler. Şuanda nasıl bilmiyorum fakat 2021 XPS 15 inç varsa gerçekten düşünürdüm. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Baştada belirttiğim gibi şuanda isteklerini karşılayan tek laptop XPS veya MSI Prestige. MSI tarafının sağlamlığını bilemem o yüzden yorum yapmıyorum ama yıllardır aynı DELL marka laptopu kullanıyorum kasasında herhangi bir sorun yaşamadım 4-5 defa kendim söküp fan temizliğini falan yaptım hala işimi görüyor. XPS konusunda sağlamlık konusunda şirket çok iddialı konuşuyor.
Şaşırtıcı sağlamlık: Som alüminyumdan iki parça olarak kesilmiş XPS 13, parça parça birleştirilmiş makinelere kıyasla daha dayanıklıdır. Havacılık sektöründen ilhamla tasarlanan karbon fiber el dayama bölgesi, maksimum gücü minimum ağırlıkla sağlar.
Hay maşallah iyiymiş fiyatı nedir?
e hocam önerilecek başka laptop kalmadıCevabınız için çok teşekkür ederim. Monitör alma şansım yok fakat yine de değerlendireceğim.
Laptop araştırmaya ilk başladığımda ben de ilk olarak XPS 15 ile başlamıştım. Fakat uzun süre güncellemediler. Şuanda nasıl bilmiyorum fakat 2021 XPS 15 inç varsa gerçekten düşünürdüm. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
![]()
Lenov Yoga 7 Intel Core Evo i7-1165G7 8GB 512 GB Ssd Entegre Intel Iris Xe Graphics 14 Fhd 300 Nit Gri Notebook 82BH00AGTX Fiyatı ve Özellikleri
Lenov Yoga 7 Intel Core Evo i7 1165G7 8GB 512 GB Ssd Entegre Intel Iris Xe Graphics 14 Fhd 300 Nit Gri Notebook 82BH00AGTX özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Hocam bu modellere bakın.
Öneriniz için teşekkür ederim. Lenovo 8 GB RAM ve 2in1 olduğu için tercihim değil. Fakat MSI olan güzel bir model. 14 inç bir laptop alacak olsam ilk değerlendireceğim laptoplardan biri bu.
Biraz öyle oluyor16 GB RAM yapabilirsiniz.hocam sizde laptop beğenmiyorsunuz
Biraz öyle oluyor![]()
Bulunduğum şehirdeki mağazaların stokları geniş değil ve olan ürünler de güncel değil. Aslında beğendiğim ürünler de var. MacBook Air, Dell XPS, MSI Stealth, MSI Prestige bunlar aklıma yatıyor. Fakat tek şansım olduğu için hemen karar vermek yerine iyice araştıracağım.Hocam yani bir türlü size uygun laptop bulamadık, acaba bir mağazaya gidip kendiniz görüp bakıp internetten alsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.