- Makaleler
- 19
E kardeşim o zaman ne millete hâla cevap vermediler diyorsun nasıl iade edilir bilmiyorsan söyle?Satın alımla ilgili bir sorun var kısmına yazdım.
E kardeşim o zaman ne millete hâla cevap vermediler diyorsun nasıl iade edilir bilmiyorsan söyle?Satın alımla ilgili bir sorun var kısmına yazdım.
E kardeşim o zaman ne millete hâla cevap vermediler diyorsun nasıl iade edilir bilmiyorsan söyle?
Kabul edildi hocam.İadenize yanıt geldiği zaman etiketler misiniz hocam? Bence onaylanabilir.
Çok sevindim hocam, hayırlı olsun.Ne alaka hocam biri iade etmek. Diğeri satın alım yeri. Bir arkadaş iade talebin yanıt gelmezse satın alım ile ilgili sorun var kısmına yaz orada robot değil Steam Support görevlisi bakıyor dedi.
İade talebimin üstünden nereydese 24 saat geçti ve yanıt gelmedi. Bende satın alım ile ilgili bir sorun var kısmına yazdım. İşim gücüm yok millete yalan atma gibi, Steam iademe cevap verilmedi derdine düşecek kadar boş biri değilim.
Kabul edildi hocam.![]()
Sorun şu ki rdr2 almam için 1.20 kuruşum eksikÇok sevindim hocam, hayırlı olsun.
14 gün geçmemesi lazım kuralı var. Ben ayın 5'inde almıştım. 85 dakika oynadım ama sevmedim. Dün iade isteği yolladım. Kabul edilir mi sizce?
Hocam konu çözüldü. Steam desteğe yazdım kabul ettiler.Steam 14 günü ve 2 saati geçen oyunları iade kabul etmemektedir
(Çözüm olduysa işaretler misiniz zahmet olmazsa)
Hocam konu çözüldü. Steam desteğe yazdım kabul ettiler.
Dalga geçilecek ne var. İadem gerçekleşti dedim sadece.Hocam nasıl yaptınız bana da lazım hahahhaha.
Dalga geçilecek ne var. İadem gerçekleşti dedim sadece.
Niye gülüyon ki oyunum çalışmıyor.Dalga geçmedim destek kabul edince çalışana güldüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.