17 yaşında 1.66 birisi daha fazla uzayabilir mi?

dragoxr

Femtopat
Daha fazla  
Boyum 166, 1 senede 1-2 cm uzadim. Ailemizde tek kısa kalan benim. Genetiğimiz kısa değil. Yaş 17 ve zayıfım.

Dosya Ekleri

• teletip_1707595927383.png
    teletip_1707595927383.png
    308,8 KB · Görüntüleme: 96
Bu husus genetik olduğundan dolayı kimse şu kadar uzayabilirsiniz diyemez ama ailenizin boy ortalamasına baktigimizda en azindan 170 üstü olmanız muhtemel.
1-2 yıl içinde 3-6 cm uzama oldu oda yetmiyor tabiki sadece bende oldu saç dökülmesi var bende normalde bizim aile de yok bizim aile şişman biraz yatkınlığı var ama ben zayıfim

Gittim ciddiye almadılar onun için buraya yazdim
Ne demek cidiye almadılar ki garip o zaman sana tavsiyem Pınar protein süt al iç belki faydası olur normalde bakmaları lazım büyüme hormonu eksikliği olabilir yada vitamin eksikliği saç dökülmesi bundan olur genelde ama bilemem doktor değilim ama uzamak istiyorsan beslenmen lazım genetik felan diyenler hikaye benim annem babam ortalama boy abim 180 bunu açıklasın genetik diyenler hadi

Ne demek cidiye almadılar ki garip o zaman sana tavsiyem Pınar protein süt al iç belki faydası olur normalde bakmaları lazım büyüme hormonu eksikliği olabilir yada vitamin eksikliği saç dökülmesi bundan olur genelde ama bilemem doktor değilim ama uzamak istiyorsan beslenmen lazım genetik felan diyenler hikaye benim annem babam ortalama boy abim 180 bunu açıklasın genetik diyenler hadi
İşte vala gitim nasıl geldiysen öyle git dediler yaşın 17 dedi ztn genetik uzun ben kisayim
Saç dökülmesi var ailemizde bir bende var
Ailemiz şişman ben zayıfim dolular hepsi bide
Hepsinim sakalı çıkmayı başladı benim de hala tık yok

İşte vala gitim nasıl geldiysen öyle git dediler yaşın 17 dedi ztn genetik uzun ben kisayim
Saç dökülmesi var derken sadece bende

Saç dökülmesi var derken sadece bende
Sakal çıkmaması genetik olabilir köse de olabilirsin saç dökülmesi olayı stress vitamin eksikliği olabilir yani başka açıklamasi olamaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı