17 yaşında 1.71 birisi uzamaya devam eder mi?

577196

Decapat
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 5-6 ay önce tekrar bu tarz bir konu açmıştım boyum 1.68'di ayakkabılı ve şu an 1.71 ve 17 yaşıma yeni girdim gireli 2hafta oldu sizce boyum ortalama tahmini kaç olur? Sizler 16-17 yaşından sonra ne kadar uzadınız? Çevrenizdekiler ne kadar uzadı? Söylerseniz sevinirim. Bir de uyku düzenime dikkat etmezdim sürekli abur cubur yerdim çok zayıftım ama 5-6 aydır bunlara da dikkat ediyorum. Bir anda ani boy uzaması olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 5-6 ay önce tekrar bu tarz bir konu açmıştım boyum 1.68'di ayakkabılı ve şu an 1.71 ve 17 yaşıma yeni girdim gireli 2hafta oldu sizce boyum ortalama tahmini kaç olur? Sizler 16-17 yaşından sonra ne kadar uzadınız? Çevrenizdekiler ne kadar uzadı? Söylerseniz sevinirim. Bir de uyku düzenime dikkat etmezdim sürekli abur cubur yerdim çok zayıftım ama 5-6 aydır bunlara da dikkat ediyorum. Bir anda ani boy uzaması olur mu?

Kesin bir boy artışı söyleyemem ama tahmini 1.77-76 boylarında olursunuz.

Ben 18 yaşındayım sanırım boyum 167, 15 yaşımdan beri boyum ya 1 ya da 2 santim falan uzamıştır kanka yani tamamen genetiğine bağlı. Kimse bilemez bunu.

16 17 yaşında şahsen 1.76 civarıydım şu an 19 uma 10 15 gün kaldı 1.82'yim şu anlık. Aynı da kalabilir artadabilir. Anne babanızın boyuna da bağlı biraz.

Babam 1.74 annemde 1.68 falan ve geç ergenlik olabilirim koltuk altı tüylenme 16yaşıma girdiğim günlerde başladı.

Kesin bir boy artışı söyleyemem ama tahmini 1.77-76 boylarında olursunuz.

İstediğim boy 1.80 1.81 falan 1.77'de iyi ama inşallah olurum.

Babam 1.74 annemde 1.68 falan ve geç ergenlik olabilirim koltuk altı tüylenme 16yaşıma girdiğim günlerde başladı.

Belli olmaz belki dedelerinden gen almışsındır nadiren de olsa bi anda 1.90 da olabilirsin. Ama verilere bakarsak yüksek ihtimalle arkadaşın dediği gibi 1.76 civarları olabilir.

Beni babam 1.76 annem 1.60 ama ben 1.86'yım. Diğer arkadaşların dediği gibi amca, dayı, dede geni ve senin sporsalonu faaliyetin de önemli.

Muhtemelen ergenliğiniz geç bitecek ve bayağı uzayacaksınız. Tabii ki bilemeyiz ama tahmin.
Arkadaşım var bir tane, çok kısa, çok küçük çubuk kraker gibi bir şey. Dayısı da öyleymiş, lisede bir anda uzamış mesela. Erkek çocukları dayıya çeker denir genelde.
Diğer bir arkadaşım biraz erken girmiş, boyu bir anda uzamış çok büyük ama şuan uzamıyor. Ben yavaş yavaş uzuyorum ve bu gidişle onun boyunu yakalayacağım gibi duruyor.
Diğer bir arkadaşım en başta benden 5-10 cm daha uzundu, yaz tatiline girdik ve çıktığımızda aynı boydaydık. Her şey olabilir, ama siz muhtemelen uzayacaksınız.

Boyunuzu çok umursamayın bence.

Muhtemelen ergenliğiniz geç bitecek ve bayağı uzayacaksınız. Tabii ki bilemeyiz ama tahmin.
Arkadaşım var bir tane, çok kısa, çok küçük çubuk kraker gibi bir şey. Dayısı da öyleymiş, lisede bir anda uzamış mesela. Erkek çocukları dayıya çeker denir genelde.
Diğer bir arkadaşım biraz erken girmiş, boyu bir anda uzamış çok büyük ama şu an uzamıyor. Ben yavaş yavaş uzuyorum ve bu gidişle onun boyunu yakalayacağım gibi duruyor.
Diğer bir arkadaşım en başta benden 5-10 cm daha uzundu, yaz tatiline girdik ve çıktığımızda aynı boydaydık. Her şey olabilir, ama siz muhtemelen uzayacaksınız.

Boyunuzu çok umursamayın bence.

Boyu zaten çok umursamıyorum ama birkaç cm daha uzasam güzel olur olabileceğim maksimum seviyeyeye çıkarmak istiyorum bende bu arada geçen seneki fotoğrafımla kıyasladığımda yaklaşık 5-6cm uzadğımı gördüm her yıl 3-4cm uzarsam 20 yaşına kadar zaten 10cm ediyor ama hep bu hızda uzar mıyım bilmiyorum kader kısmet bu arada benim de 2 tane 20 yaşında kuzenim var 2side 1.85 birisi yavaş yavaş uzadı birisi lise1'de 1.83 falandı diğeri lise1'de 1.75 falandı şu an aynı boydalar iş biraz da geç ergenliğe bakıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı