Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms
İşletim Sistemi: Windows 11 Pro
Telefon: Samsung Galaxy A52
Anladım hocam. Bu sefer spora direkt 1 yıl yazılacağım, devam edeceğim her türlü. Hakkını da vereceğimi düşünüyorum. Kilom 57-58, boy da 1.79-1.80 olunca kürdan gibi kaldım. Önce yaza kadar gainer kullanıp 70 KG civarı olmayı hedefliyorum. Ama şöyle bir şey var, aşırı yemek seçiyorum maalesef. Hayatımda patlıcanı ağzıma bile sürmedim mesela. Yeter ki 70 kilo civarına fazla yağ kazanmadan çıkayım başka bir şey istemiyorum. Sonra whey kullanır keyfime bakarım.Forumu okumadım fakat size şunu söyleyeyim çok kısa bir şekilde madde madde.
1- Gainerlar kilo aldırmazlar, karbonhidrat desteği ile birlikte yediğiniz yemeklere destek verirler. Günde 4/4 yemek yemeniz gerekiyorsa 2.5/4, 3/4 civarına düşer. Ayrıca içindeki protein ve diğer kaynaklar ile birlikte destek artar.
2- Sporun hakkını vermedikçe supplement kullanılmaz.
3- Bro Science dinlemek yerine, gerçek bilimsel verilere bakmak gerekir. Gainerlar, protein tozları, kreatinler zararlı değildir bilim bunu kanıtlamıştır.